Dolar 32,3892
Euro 34,7881
Altın 2.438,91
BİST 10.003,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Mert Müldür için Galatasaray ile kıran kırana savaş!

Mert Müldür için Galatasaray ile kıran kırana savaş!
26 Ocak 2023 13:06
249
A+
A-

Bordo-mavili kurmayların çok gizli yürüttüğü transfer harekatını İtalyan medyası duyurdu.

Çizme basınında yer alan habere göre, savunmasının sağına nihai bir çözüm bulmak isteyen Trabzonspor, Serie A ekiplerinden Sassuolo’da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür için kulübüyle masaya oturdu. İtalyan yöneticilerinin, yapılan teklife, “Mert Müldür’e Galatasaray 5 milyon Euro önerdi. Bu rakamın altında yapılacak teklifi değerlendirmeye almıyoruz” karşılığını verdiği ifade edildi.

ARA transfer döneminde henüz bir isimle anlaşamayan Trabzonspor için İtalya’dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Çizme basınında yer alan habere göre, Larsen-Peres gibi iki deneyimli isme sahip olmasına karşın, sağ bek bölgesinde sıkıntılar yaşayan, bordo-mavililer, Sassuolo’da forma giyen 23 yaşındaki Mert Müldür’e teklif götürdü. A Milli Takım formasını da giyen Mert Müldür için İtalyan yöneticilerinin kapıyı 5 milyon euro’dan açtıkları öğrenilirken, görüşmede ilginç bir diyaloğun yaşandığı da ortaya çıktı. Çizme medyasında yer alan bilgilere göre; Sassuolo yöneticileri, “Mert Müldür için Galatasaray’dan 5 milyon euro’luk bir teklif aldık. Sizin öneriniz bunun altında olmamamıl. Ancak bu durumda transfer görüşmesi yaparız” dedikleri ifade edildi. Bu sezon sakatlıkları nedeniyle Sassuolo’da yeterince süre alamayan milli sağ bek, yalnızca 2 maçta 52 dakika oynadı. Mert’in kulübüyle 1.5 yıllık daha kontratı bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.