Dolar 32,3549
Euro 34,7874
Altın 2.394,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Dergimizin 203. Sayısı D&R, Migros ve bayilerde

Dergimizin 203. Sayısı D&R, Migros ve bayilerde
12 Ocak 2023 17:27
228
A+
A-

Dergimizin Ocak 2023 tarihli 203. sayısı Trabzonsporumuzun tarihine ve günümüze ışık tutan dopdolu bir içerikle raflardaki yerini aldı.

“Her gün yeni bir hayali ve yeni hedefleri olan bir kulübe geldim”

Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun sunuşuyla açılan dergimizin kapağında, takımımıza sezon başında katılan, her geçen gün ritmini arttıran yıldız oyuncumuz Trezeguet yer almakta. “Her gün yeni bir hayali ve yeni hedefleri olan bir kulübe geldim” diyen Trezeguet’in röportajını dergimizin Ocak sayısında okuyabilirsiniz.

Dergimizin bu ayki sayısında, kadın futbol takımımızın başarılı orta saha oyuncusu Arife Şentürk ile yapılan röportaj da okuyacağınız yazılar arasında.

Dergimizde bu ay ayrıca U19 takımımızın başarılı savunma oyuncusu Salih Malkoçoğlu ile yapılan röportaj da yer almakta.

“Ne Büyük Onurdu Bize Kıbrıs’ın Barış Kupası”

Kıbrıs Barış Kupası… Müzemizde sergilenen en anlamlı ve en önemli kupalardan bir tanesi. Barış Kupası’nı kazanalı tam 47 sene oldu. Dönemin başkanı ve kurucu üyelerimizden Salih Erdem’in Mart 1982 çıkışlı Trabzonspor resmi dergisine yazdığı “Kıbrıs Barış Kupası Anıları” başlıklı yazısını kupanın 47. yıl dönümünde tekrar hatırlıyor ve geçmişe ışık tutuyoruz.

Dergimizin bu ayki sayısında ayrıca, gazeteci-yazar Server Özkara’nın efsane oyuncumuz Tuncay Mesçi’yi anlattığı yazısını da okuyabilirsiniz.

Ocak sayımızda, Trabzonspor Kulübü resmi dergisinin ikinci sayısı olan ve Nisan 1981 tarihinde yayınlanan; “Trabzon’da Sporun Tarihi ” başlıklı yazıyla geçmiş yolculuğumuza devam ediyoruz. Urbain Braems’ten sonra takımımızı çalıştıran ikinci Belçikalı olan ve takımımıza Avrupai bir bakış getiren eski teknik direktörümüz George Leekens ile yapılan röportaj da bu ayki sayımızda okuyacağınız yazılar arasında.

Dergimiz yazarlarından Varol Uzlu’nun “Ruhunu Arayan Futbol” başlıklı yazısını da bu ayki sayımızda okuyabilirsiniz.

Kulübümüzden haberler, dünya futbolundan gelişmeler ve Trabzonspor’a dair daha pek çok ayrıntının lezzetli yazılarla işlendiği dergimiz, bu ay “Marc Bartra” posteri hediyeli.

Dopdolu içeriği ile Trabzonspor Dergisi’nin 203. sayısını trabzonspor.com.tr adresinden satın alabilir; ayrıca Türkiye genelindeki Migros ve D&R’lar ile bayilerden edinebilirsiniz.

Şimdiden tüm taraftarlarımıza keyifli okumalar dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.