Dolar 32,4399
Euro 34,8401
Altın 2.440,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Teo Demir “Quenn Rof” adını verdiği mekanını görkemli bir açılışla tanıttı

Teo Demir “Quenn Rof” adını verdiği mekanını görkemli bir açılışla tanıttı
16 Nisan 2024 16:20
49
A+
A-

İstanbul’un en iyi işletmecilerinden biri olan Teo Demir Queen Roof adnı verdiği yeni mekanını görkemli bir açılışla gerçekleştirdi.

Teo Demir Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Gayrettepe Dedeman EMS katında açılışını gerçekleştirdiği Queen Rof adını verdiği yeni mekanının dekorasyonunu tam bir kraliyet ailesine ve kraliçelere layık bir mekan gibi dizayn ederken ayrıca muhteşem şovları, inanılmaz enerjisi ve eğlencesi ile misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşatacak DJ performanslarıyla İstanbul’un en gözde mekanları arasına girmeye aday.

Teo Demir yıllarca işletmecilik sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak yılların verdiği deneyimi kendi markasını yaratarak taçlandırırken İstanbul’un en gözde ve en nezih mekanı olarak iş, sanat, cemiyet dünyasının hizmetine sunmanın gururunu yaşıyor.

Konu hakkında basına kısa bir açıklamada bulunan Teo Demir “Öncelikle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlarım. Queen Roof için iki ay boyunca hiç ara vermeden hummalı bir şekilde çalıştık. Bunun yanı sıra ayrıca misafirlerimizin damak zevkinden, eğlencesine kadar gereken tüm hizmeti mükemmel bir şekilde sunmak için unutulmayacak programlar hazırladık. Sahnemizde Türkiye’nin devlerini ağırlayacağız. Bunların yanında Tıpatıp Show ve Queen Show ekiplerimizle misafirlerimize unutulmayacak bir gece yaşatacağız. Yıllardır eğlence sektöründe işletmecilik yapıyordum ve bugün Allah nasip etti kendi mekanımı açtım. Bunun verdiği büyük bir heyecan ve motivasyon var. Yeni yerimde sevgili dostlarımı, misafirlerimi görmek ve onları en mükemmel şekilde ağırlamak istiyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Queen Rof açılışına Fatih ve Valeriya Şınık, Duygu Gültekin, İlke Elmastaş, Gül Bağçiçek, Ebru Keşioğlu, Alina Altın, Atilla Zorlu, DJ Anıl Altınay gibi cemiyet, iş, sanat ve siyaset dünyasının seçkin isimleri katıldılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.