Dolar 32,3528
Euro 34,8005
Altın 2.399,63
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















VATAN SEVERLER PARTİSİ GENEL BAŞKANI YILMAZ GÜLÜMSER TÜM ADALARIMIZI YUNANİSTAN’IN İŞGALİNDEN VAZ GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.

VATAN SEVERLER PARTİSİ GENEL BAŞKANI YILMAZ GÜLÜMSER TÜM ADALARIMIZI YUNANİSTAN’IN İŞGALİNDEN VAZ GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.
11 Ocak 2023 12:04
261
A+
A-

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, Ege’deki Türk adalarında yaşanan Yunanistan işgalinin artarak devam etmesi nedeniyle bir basın açıklaması yaparak. derhal harekete geçilmesi ve bu işgallerin sonlandırılması gerektiğini.vurguladı.

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Şu ifadelere yer verdi.

Yunanistan’ın Türk adalarımızı işgalden vaz geçmesini bekliyorum. Aksi takdirde Yunan adalarına gitmek zorunda kalacağız. Yunan adalarına Türk Bayrağımızı sonsuza kadar dikeriz Adaları asla geri vermeyiz.

Türk Yunan savaşlarımıza biz göz atarsak Yokluk içinde Türk Milletimizin nasıl destanlar yazdığını tarihin tozlu sayfalarına taşıdı ve Türk Ordumuzun destanlarına yenisini de taşımakta hiç bir engel yok

NATO” üyesi ülkelerin bir birlerine savaş açtığı görülmemiştir. ama ilk defa da olsa Adalarımızın işgalde bulunması nedeniyle hakkımızı almak için her türlü imkanın kullanılmasında hiç bir engel yoktur.

Yunan Makamlarına tavsiyemiz tarihten ders almalarıdır. Hiç bir ülkenin güdümü telkin ve tavsiyesiyle davranıp, zarar görmemeleri konusuna dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.

Savaşma sanatı Türk’lerin genlerinde vardır. Tarih boyunca hep savaşarak var olmuş asil Türk Milletimizi sınamak da kimseye fayda getirmeyecektir. Her ne kadar savaşçı bir millet olsak da.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimiz için her zaman Atatürk’ün dünya barışına bakış açısı olan tarihi son sözümüz. “Yurtta Sulh Cihanda Sulh.” Bu ilkemize bağlı olarak ilerleyeceğiz. dedi. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz’dir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.