Dolar 32,2381
Euro 34,7780
Altın 2.410,32
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C




















VATAN OCAKLARI EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU.

VATAN OCAKLARI EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU.
24 Ağustos 2023 20:27
190
A+
A-

VATAN OCAKLARI EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU.

Vatan Severler Partisi Çatısı Altında” Vatan Ocakları Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Kuruldu.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’in
Derneğin amaçları hakkında bilgiler vermek için yazılı basın açıklaması.

Tokat Merkezin’de Vatan Ocakları Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği kurularak faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız.

Vatan Severler Partimizi sadece bir parti olarak değil diğer sosyal alanlarda da Yüce Türk Devletimizin Aziz Türk Milletimizin yanında olmaya devam ediyor olmak adına her türlü desteği vermeye gayret göstermek için Baba ocağı sıcaklığında “Vatan Ocakları Eğitim Kültür Derneğimizin de resmî kuruluşunu Tokat ta başlatmış bulunmaktayız ve Türkiye de ve yurt Temsilciliklerimiz açılmak üzere ilerleyeceğiz.

Vatan Ocakları Eğitim Kültür Derneği olarak Elimizden geldiğince sosyal hayatın akışı içerisinde konserler resim sergileri kermesler konferanslar tanıtımlar geziler eğitim öğretim projeleri ve bir çok alanda hizmet etmek istiyoruz ve daha güzel projelere de imza atarız inşallah.

Gönüllülük esasıyla yanımız da olan bütün değerli kardeşlerimize l teşekkürler ediyoruz.

Vatan Ocakları Eğitim Kültür Derneğimiz daha ilk günden ses getirmeye başladı. insanlarımızın pozitif enerji ve katkılarıyla hızla büyüyen bir oluşum içinde ilerleyeceğiz.

Vatan Ocakları Eğitim Kültür Derneğimiz de yardım eden merhametli iyi yürekli insanlarımızla yardıma ihtiyacı olan güzel yürekli mazlum insanlarımızı bir araya getiren bir bağ kurmayı kardeşlik çerçevesinde oluşturduk.

Vatan Ocakları Eğitim Kültür Derneğimiz de Yaş kıriteri cinsiyet ayrımı din bölge dil ayrımı yapmadan, herkese gönlümüz de kapımız da açıktır.

Vatan Ocakları Eğitim Kültür Derneği Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser değerli teşkilatlarımızı tebrikler ediyorum. başarılarının artarak devamını diliyoruz.

Vatan Ocakları Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneğimiz Hayırlı uğurlu olsun. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.