Dolar 32,3275
Euro 34,6072
Altın 2.393,12
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Trabzonspor’un B planı Haji Wright

Trabzonspor’un B planı Haji Wright
20 Aralık 2022 16:48
397
A+
A-

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor’da yaz transfer döneminde gündeme gelen isimlerden biri de Haji Wright olmuştu. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen ABD’li golcü, sezon başında Akdeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, yaptığı açıklamada Trabzonspor’un Haji Wright’a olan ilgisine dair dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar…

Dünya Kupası’nda ABD Milli Takımı’nın formasını giydikten sonra transferde gözde isimler arasına giren Haji Wright ile ilgili olarak Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’den flaş bir açıklama geldi.

Yerel gazete Toros’a açıklamalarda bulunan Çetin, geçtiğimiz sezonun devre arasında Nuri Şahin’in liderliğini yaptığı teknik heyetin raporuyla Haji Wright’ın gönderilmek istendiğini, ancak buna kendisinin engel olduğunu açıkladı.

“GEÇEN SEZON GÖNDERİLMESİ DÜŞÜNÜLDÜ

Geçen sezonun ilk yarısında 4 gol atan ve ikinci devrede bu sayıyı 14’e çıkaran Haji Wright ile ilgili o dönem yaşananları anlatan Çetin, “Devre arasında Haji Wright’ın gönderilmesi bile düşünüldü.

Ben şahsen kendi inisiyatifimi kullanarak Haji Wright’ın kalması gerektiğini söyledim teknik ekibe.

Bu yönde baskı da yaptım ve devre arasında takımda kaldı” diye konuştu.

“TRABZONSPOR’DAN DAHA YÜKSEK TEKLİF ALDI”

Haji Wright’ın geçen sezon satın alma opsiyonunun kullanılmamasının ve daha sonra daha yüksek bonservis bedeliyle transfer edilmesi gerekçesini de anlatan Çetin, “Haji Wright, nisan ayında daha yeni yeni performans göstermeye başlamıştı.

Ne olacağını bilmiyorsunuz. Ve opsiyon süresi doldu. O dönemde böyle bir riski alamazdık. Hem maddi anlamda nisan ayında bizim öyle bir paramız da yoktu.

Gerek Trabzonspor’dan gerek başka takımlardan daha yüksek teklifler olmasına rağmen kendi bireysel gelişimine inandığı Antalyaspor’da devam etme kararı aldı” dedi

İSTENEN RAKAM 10 MİLYON EURO”

Başkan Aziz Çetin, “Birisi sorsa söyleyeceğim fiyat 10 milyon Euro. Şu an resmi bir teklif yok, ancak ilgilenen kulüplerin olduğunu biliyorum. Menajeri aracılığı ile bu bilgiler geliyor” dedi.

Haji Wright bu sezon Süper Lig’de 17 maçta forma giydi.

24 yaşındaki golcü, 9 gol ve 1 asist kaydetti.

2022 Dünya Kupası’nda ABD Milli Takımı ile 4 maça çıkan Wright, 1 gol attı.

1.93 boyundaki santrforun Antalyaspor ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Haji Wright’ın güncel piyasa değeri ise 3.4 milyon Euro.

kaynak : ( Karadeniz Gazetesi )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.