Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Trabzonspor’un İleri Ucu Geçen Sezonu Arattı

Trabzonspor’un İleri Ucu Geçen Sezonu Arattı
28 Kasım 2022 17:32
307
A+
A-

Spor Toto Süper Lig ‘de, Trabzonspor ‘un hücum hattı tat vermedi. Geçtiğimiz sezon en iyi hücum üçlüsü sıralamasında ilk sırada yer alan bordo-mavili takımın hücum hattı bu sezon ise sıralamanın bir hayli gerisinde kaldı.

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 13. haftalık bölümde 27 gol atarken bu sezon ise aynı dilimde 19 gol kaydetti. En iyi hücum hattı sıralamasında, söz konusu dönemler içinde Bakasetas 7, Nwakaeme 5 ve Cornelius 5 gol atmıştı. 17 golle Karadeniz ekibinin hücum hattı 13. hafta itibarıyla ilk sıralarda yer alıyordu. Sezon sonunda ise Cornelius 15, Nwakaeme 13 ve Djaniny’i 10 golle Spor Toto Süper Lig‘in en iyi hücum üçlüsü olarak sezonu tamamlamıştı.

Trabzonspor’da, Cornelius’un takımdan ayrılmasından sonra forvet hattına transfer büyük umutlarla transfer edilen Gomez ve Umut Bozok, bekleneni veremedi. İki forvet oyuncusunun Spor Toto Süper Lig’de attığı gol sayısı 3 oldu. Umut 2 , Gomez ise 1 gol kaydetti. En iyi hücum hattı sıralamasında yer alan oyuncuların listesine dahi giremediler. Bordo-mavili takımda bu listeye Trezeguet ve Bakasetas 4’er gol ve Bardhi 3 gol ile girdi. En iyi hücum hattı sıralamasında ise Karadeniz ekibi 7 sırada yer aldı.

Gökmen Şahin / TRABZON (İHA

kaynak : ( Haberts )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.