Dolar 32,5044
Euro 34,6592
Altın 2.477,33
BİST 9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Açık
Trabzon
25°C
Açık
Çar 25°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Milletvekili CORA, Adalet Bakanı GÜL ve Gençlik ve Spor Bakanı KASAPOĞLU ile görüştü

Milletvekili CORA, Adalet Bakanı GÜL ve Gençlik ve Spor Bakanı KASAPOĞLU ile görüştü
11 Kasım 2021 18:49
192
A+
A-

HEM ARAKLI HEM ARSİN’İ KONUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, dün Adalet Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban BIYIK ile Adalet Bakanı Abdülhamit GÜL’ün kapısını çalan CORA, ilçenin Adliye Binası ile ilgili beklentisini iletti.

Bakan GÜL’e yeni adliye binasının yatırım aşamasına alınmasını istediklerini söyleyerek “Sayın Bakanım, yeni adliye binasının yatırım aşamasına geçmesini bekliyoruz. Gayretimiz hep bu yöndedir.” dedi. CORA desteklerinden dolayı da bakana teşekkür etti.

KASAPOĞLU İLE YATIRIMLARI KONUŞTULAR

Bakan GÜL ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun kapısı çalındı. Araklı ve Arsin’deki yatırımlar konuşuldu. Arsin’deki Gençlik Merkezi, KYK Yurt Binası, Sahil Dolgu Alanındaki sahaların yenilenmesi, Atayurt’ta semt sahası yapılması; Araklı İlçe Stadının yeniden ihale edilmesi başlıca konulardı.

Özellikle şehrin gençlik ve spor yatırımları ile yakından ilgilenen ve ne zaman Bakan KASAPOĞLU’nun kapısını çalsa heybesi dolu dönen Milletvekili CORA, bu ziyaretten de eli dolu döndü.

CORA, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile görüştük. Arsin Atayurt’a semt sahası, Sahil Dolgu Alanındaki Sahaların Yenilenmesi, Gençlik Merkezi, KYK yurt binası, Araklı İlçe Stadının Yeniden ihale edilmesi gibi konuları görüştük. 2-3 ay içerisinde süreç başlamış olacak. Verimli ve bereketli oldu. İlçelerimizin taleplerini önemsiyoruz ve takip ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.