Dolar 32,2125
Euro 35,0907
Altın 2.473,77
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















FARKLI BRANŞTAN ELLİ BİR ÖĞRETMEN TÜRKÜLERE SES OLDU

FARKLI BRANŞTAN ELLİ BİR ÖĞRETMEN TÜRKÜLERE SES OLDU
24 Kasım 2022 11:46
230
A+
A-

VALİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ‘’ÖĞRETMENİM CANIM BENİM’’ ŞARKISINA EŞLİK ETTİLER

Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan Türk Halk Müziği Öğretmen korosu, şahane bir konserle izleyenleri büyüledi.

Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi’nde gerçekleşen konsere, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu değerli eşleri hanımefendiyle katıldılar.

FARKLI BRANŞTAN ELLİ BİR ÖĞRETMEN TÜRKÜLERE SES OLDU

Salonun tıklım tıklım dolduğu gecede, Anadolu’nun özü eserler ve şiirler seslendirilirken sonunda çocuk korosu; öğretmenim canım benim şarkısıyla salona girdi ve korodaki öğretmenlere sürpriz yaptılar.

Vali Ustaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu da her zaman olduğu gibi yine öğretmenlerin yanındaydılar. Çocukların şarkısına ortak olarak öğretmenlere duygu dolu anlar yaşattılar.

Vali Ustaoğlu :

Öğretmenlerimiz, geleceğimizi gönül rahatlığıyla teslim ettiğimiz değer üreticilerimizdir. Bu akşam burada yaşanan coşku ve birliktelik de bunun bir göstergesidir şeklinde konuştu. Öğretmenlerin yerinin hep bambaşka olduğunu söyleyen Vali Ustaoğlu ‘’Benim de İlkokul öğretmenim Trabzonluydu ve onu hala unutamadım dedi’’.

ŞEHRİMİZİN ÇOCUKLARINA SİZLERLE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu yaptığı konuşmada:

Çocuklarımızın yarınları için, bugün daha başka ne yapabilirim derdinin taşıyıcısı, bu derdin kimi zaman uykusuzu,  yeniden başlamanın, denenmemişi denemenin, şartlar ne olursa olsun vazgeçmemenin timsali olan siz sevgili öğretmenlerimizin emekleriyle geleceğimizi kuruyoruz. Programın adının ‘’Öğretmenim Canım Benim’’ olması, yaptığınız işin değerini ziyadesiyle karşılıyor. Sizinle Meslektaş olmaktan gurur duyuyorum dedi.

Eğitimin olduğu her yerde, kadim öğretileriyle yanımızda olan Sayın Valimize ve bu programa emek veren tüm meslektaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Salona girerken salondaki öğretmenlere gül hediye eden Müdür Fettahoğlu, konser bitiminde de korodaki öğretmenlerin hepsine gül takdiminde bulundu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.