Dolar 32,3111
Euro 34,6836
Altın 2.411,58
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Trabzonspor’a Serkan Asan müjdesi

Trabzonspor’a Serkan Asan müjdesi
21 Kasım 2022 13:39
164
A+
A-

Ankaragücü maçının ardından 8 gün izin yapan Trabzonspor, antrenmanlara bugün start veriyor. Bordo-mavili takım, akşam 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sahaya inecek. 29 Kasım’a kadar kendi tesislerinde çalışacak olan Fırtına, sonrasında Antalya’da 11 günlük kamp yapacak.

Süper Lig ‘e verilen milli arada 8 gün izin yapan Trabzonspor, çalışmalara başlıyor. Antalya’da 11 günlük kamp yapacak olan Bordo-mavililer, 29 Kasım’da Trabzon’a dönecek. Dünya Kupası’nda bulunan Larsen ve Gomez dışında tüm oyuncular, Belek’teki kampta yer alacak. Abdullah Avcı, Antalya’da 2 hazırlık maçı oynanmasını planlıyor.

Eren Elmalı’ya durmak yok!

Trabzonspor’un sezon başında Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Eren Elmalı, şu ana kadarki periyotta tam 25 maç oynadı. Bordo-Mavili takımda lig, Avrupa ve Süper Kupa’da toplam 21 karşılaşmaya çıkan ve en çok forma giyen isim olan Eren, A Milli Takım ’da da Uluslar Ligi’ndeki Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarının ardından İskoçya ve Çekya ile yapılan hazırlık mücadelelerinde de görev yaptı.

Serkan Asan Ocak’ta dönecek 

Bruno Peres’in ardından Trabzonspor’un bir diğer sağ beki Serkan Asan da ciddi sakatlık geçirirken, genç futbolcu ocak ayında sahalara dönecek. Geçtiğimiz sezonki Altay maçında dizinden sakatlanan Serkan, tedavisinin tamamlanmasının ardından bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı futbolcunun ligin ikinci yarısında görev alabileceği öğrenildi. Bir diğer sakat isim Dorukhan ise sezonu kapatmıştı.

Sponsorlukta kritik viraj

Stat isim sponsorluğu konusunu henüz çözüme kavuşturamayan Trabzonspor Yönetimi, lig başlayana kadar resmi açıklamayı yapmak istiyor. Konuyla bizzat Başkan Ahmet Ağaoğlu ilgilenirken, özellikle uluslararası birkaç firmayla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Bordo-Mavililer’in hedefi; senelik 3 milyon Euro’nun üzerinde bir rakama stat isim sponsorluğunu gerçekleştirmek.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.