Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Trabzonspor sahaya iniyor

Trabzonspor sahaya iniyor
20 Kasım 2022 15:36
294
A+
A-

8 günlük izne çıkan Trabzonspor yeniden sahaya iniyor

Trabzonspor’da 8 günlük izin sona erdi. Son oynanan Ankaragücü maçı sonrası Dünya Kupası’ndan ötürü lige verilen arayı da fırsat bilerek 8 günlük izne çıkan Trabzonspor yeniden sahaya iniyor. Pazartesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanıp akşam saatlerinde ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Bordo-Mavili ekipte milli takımlarda bulunan oyuncuların birkaç gün sonra takıma katılması bekleniyor. Larsen ve Maxi Gomez ise Dünya Kupası’nda boy gösterecek.

FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Sezonun geride kalan 14 haftalık bölümünde 13 maça çıkan Trabzonspor, 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Fırtına attığı 19 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü. 23 puanla 7’nci sırada yer alan Trabzonspor’un lider Fenerbahçe ile arasında 6 puanlık fark bulunuyor. Dünya Kupası dönüşü Süper Lig’de ilk maçını Akyazı’da Fenerbahçe ile oynayacak olan Fırtına, müsabakayı kazanması halinde ezeli rakibi ile aradaki puan farkını 3’e indirip şampiyonluk yarışında iyice iddialı duruma gelecek.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.