Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Konyaspor’un Trabzonspor’a attığı 2. gol öncesi elle mi oynandı?

Konyaspor’un Trabzonspor’a attığı 2. gol öncesi elle mi oynandı?
7 Kasım 2022 13:19
214
A+
A-

Eski hakem ve Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Trabzonspor-Konyaspor maçındaki büyük tartışmalara neden olan pozisyonları yorumladı.

Süper Lig ‘de 13. hafta maçında Trabzonspor ‘la Konyaspor karşı karşıya geldi. Kritik karşılaşma Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynandı. Zorlu mücadelede Zorbay Küçük görev aldı.

4 GOL, 3 PENALTI, 1 KIRMIZI KART

Trabzonspor’un gollerini 15’inci dakikada penaltıdan Anastasios Bakasetas ile 27’nci dakikada penaltıdan Trezeguet attı. Konyaspor’da fileleri 45+8 ile 54’üncü dakikalarda Mame Diouf havalandırdı.

Konyaspor’da Uche Ikpeazu 82’nci dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelede başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puan alarak ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor 22, Konyaspor 21 puana yükseldi. Trabzonspor gelecek hafta Ankaragücü’ne konuk olacak. Konyaspor ise Kayserispor deplasmanında sahaya çıkacak.

DENİZ ÇOBAN: VAR ELİ KANITLAYAMADI

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Trabzonspor-Konyaspor karşılaşmasının hakemi Zorbay Küçük’ün performansını değerlendirdi. Biri iptal olmak üzere 3 penaltının, 1 kırmızı kartın çıktığı ve bir golün de çok tartışıldığı zorlu mücadele için Çoban şu yorumu yaptı:

‘PENALTILAR DOĞRUYDU’

Maçın 11. dakikasında VAR yardımıyla Trabzonspor lehine verilen penaltı kararı doğruydu. 26. dakikada bu kez Michalak vücudunu genişleterek topu eliyle oynuyor. Bu da net bir penaltıydı. 54. dakikada Konyaspor’un ikinci golünde, Diouf’un topa koluyla temas ettiği itirazları oldu. Tüm açıları izlediğimde topun dönüş yönünden dolayı hissiyatım, topun Diouf’un koluna temas ettiği yönünde.

‘İPTALDE DE SORUN YOK’

Ancak bu sadece bir hissiyat ve bunu görüntülerle kanıtlayamıyoruz. 17 kameranın açılarını dikkatle izleyen VAR hakemi de topun ele temasını ispatlayamadığı için müdahalede bulunamadı. 82. dakikada Ikpeazu’ya çıkan ikinci sarı kart doğruydu. 87. dakikada ise Trabzonspor lehine verilen penaltının VAR müdahalesiyle iptali doğruydu. Penaltı öncesi Bartra’nın elle oynaması vardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.