Dolar 32,2634
Euro 34,7973
Altın 2.439,72
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Yağmurlu
Trabzon
18°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Trabzonspor’da flaş Akyazı stadı gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan talimat

Trabzonspor’da flaş Akyazı stadı gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan talimat
29 Ekim 2022 18:17
473
A+
A-

Trabzonspor’da Divan Genel Kurulu bugün başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzonspor Divan Kurulu, Olağan genel toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda başkan Ahmet Ağaoğlu da yer aldı.

Ağaoğlu, konuşmasında Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Akyazı Stadı ile alakalı flaş açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Stadın 29 yıllığına kiralanması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüklerini, Spor Bakanına talimat verdiğin ve çalışmanın hazırlandığını söyledi.

Ağaoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Stat kiralama ile alakalı maalesef mevcut yasa, stadımızı Spor Bakanlığı yaptığı için mevcut yasada da ancak 1 yıl artı 1 yıl gibi bir kiralama yapılabiliyor. Statlarımızın altında çok büyük ekonomik katkı sağlayacak olan tesisleri, kiraya verme şansımız yok. Çünkü hiç kimse 1 yıllık kontrat imzalayarak oraya girip yatırım yapma taraftarı değil. Bu da ticaretin olağan kuralı. Bu konuyla alakalı sıkıntımızı sayın Cumhurbaşkanımıza ifade ettik. Kendisi de spor bakanımızla yanımızda görüştü. En azından bir 29 yıllık kiralamayla alakalı olarak, bu kiralama süresinin 1 yıldan 29 yıla uzatılması konusunda Spor Bakanımıza talimat verdi. Bundan 1,5 ay önce Spor Bakanlığımızı ziyaret ettiğimizde çalışmanın hazırlandığını ve Spor Bakanlığına sunulduğunu ifade ettiler. Salı günü de Spor Müzesinin açılışında sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya geleceğiz eğer orada fırsat bulursam bu konuyu kendilerine arz etmeyi düşünüyorum. Bu sadece bizim konumuz değil. Devlet tarafından yapılan bütün statlarda aynı sıkıntı. Göztepe kulübünün de büyük sıkıntısı var. Düşünebiliyor musunuz şehrin ortasında çok amaçlı stat yapılıyor ancak şu an sadece futbol oynanabiliyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.