Dolar 32,2952
Euro 34,6307
Altın 2.414,74
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLDEKİ TÜM MÜDÜRLERLE İSTİŞAREDE

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLDEKİ TÜM MÜDÜRLERLE İSTİŞAREDE
27 Ekim 2022 11:19
239
A+
A-

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLDEKİ TÜM MÜDÜRLERLE İSTİŞAREDE

Trabzon il Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, il genelinde görev yapan tüm okul ve kurum müdürleriyle Şehit Samet Uslu Kız Anadolu Lisesi salonunda bir araya geldi.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda, son bir yılın eğitim öğretim faaliyetleri, bakım ve onarımlar başlıklar halinde müdür Fettahoğlu’nun yürütücülüğünde kurum müdürlerine aktarıldı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu yaptığı konuşmada:

‘’Bu ülkenin tarihinde, başarı öykülerinde hep bir Trabzon imzası vardır ve hepsinin de temelinde eğitim mevcuttur. Trabzon isminin olduğu yerlerde milli duygular ve heyecanlar varsa orada siz değerli eğitimcilerimiz olduğu içindir. Şehrimizin çok ciddi bir dinamiği ve potansiyeli var, bunu eğitim yoluyla ortaya çıkaran geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm bunları heyecanıyla koordine eden il Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Burak Fettahoğlu’na teşekkür ederim. Tüm bunlar ÇOK GÜZEL HAREKETLER’’ dedi.

EĞİTİMİN KONUŞULDUĞU HER YER BİZİMDİR

Okul Temelli Mesleki Gelişim,

Bakanlık Tarafından Gönderilen Yardımcı Kaynaklar ve Çalışma Defterleri,

Temel eğitimde 10Bin Okul,

Mesleki Eğitim Programı,

Onarım,

Hayat Boyu Öğrenme Kapsamında Aile Okulu,

Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi

Patent faydalı Model

Veli Akademisi

Öğretmen Akademisi

Tübitak Proje Yarışmaları

Teknofest

Yaşat Ki Değer Bulsun Projesi ve YEBATÜRK konularında detaylı bilgiler veren ve bu toplantının on aylık hizmet süresinde yapılanların bir hizmet dokümanı niteliğinde olduğunun söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü şunları anlattı:

MİLLİ KAYNAKLAR BU ÜLKENİN ÇOCUKLARI İÇİN SEFERBER EDİLMİŞTİR

Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize gönderilen kaynak kitaplar yoluyla eğitimde fırsat eşitliği sağlanma yönünde büyük bir aşama kaydedilmiştir. Çalışma defterlerinden çocuklarımızın duyduğu memnuniyet bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Devletimiz ve bakanlığımız milli kaynaklarını ülkemizin çocukları için seferber etmiştir. Bu bağlamda bakanlığımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

YATIRIMLAR YÖNÜNDE TARİHİ BİR YIL OLDU

Sizlerle birlikte çok verimli bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Sizler öyle bir iklim oluşturdunuz ki hem akademik anlamda hem kültürel faaliyetlerde, bilimden sanata her kulvarda ciddi başarı öyküleri kaydettik. Sosyal faaliyetlerimizle, Tübitak, Teknofest gibi ulusal çaptaki yarışmalarda elde edilen başarılarla anılan bir eğitim şehri olduk. Yaptığımız onarım çalışmaları yeni açılan okullarımız, iyileştirdiğimiz ve güçlendirdiğimiz mekânlarımızla yatırımlar yönünde de tarihi bir yıl oldu VE DOKUNMADIĞIMIZ OKUL KALMADI.

Sınai Mülkiyette tescillenmiş ürün sayımız 22’den 400’e yükseldi, Mesleki eğitimde Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflediği seviyede çırak ve usta sayımızla hem istihdam hem de ekonomik olarak öğrenci ve velilerimize katkı sunduk.

Bu başarılar büyük eğitim ailemizin başarılarıdır. Sizden gelen dönütler ve sizlerin ortaya koyduğu çaba ile hedeflerimizi büyütmeye ve şehrimizin çocuklarını gurur duyduğumuz başarılarda alkışlamaya birlikte devam edeceğiz.

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projemizi sınırların dışında da duyurmayı sizlerin gayreti ile başardık. Kütüphanesiz okulumuz kalmadı ve şehrimizi çocukları artık hayata kitaplarla bakıyor.

Veli Akademimiz ile velilerimiz tarafından belirlenen konularda 14bin 2yüz 80 velimizi eğitime dahil ettik. Öğretmenlerimize yönelik Mesleki Eğitim seminerlerinde ve yine bünyemizde yürütülen gerek koro gerek tiyatro etkinliklerinde, öğretmenlerimizin gayretle ve hevesle bir araya geldiğini gördük.

Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim diyen il müdürü, ardından Sayın Ustaoğlu ile öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.