Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Taraftar merakla bekliyordu… İşte Trabzonspor’un şampiyonluk belgeselinde son durum…

Taraftar merakla bekliyordu… İşte Trabzonspor’un şampiyonluk belgeselinde son durum…
20 Ekim 2022 18:38
204
A+
A-

Trabzonspor’un yayınlayacağı belgeselin bitiş tarihi uzadı.

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor’da şampiyonluk belgeselinin çekileceği açıklanmıştı.

Kulüp kaynakları o dönem yaptıkları açıklamalarda bu belgeselinin Ekim-Kasım ayı içerisinde tamamlanacağını ve yayına verileceğini söylemişti.

ÇEKİMLER UZADI

Ancak işler beklendiği gibi gitmedi, gerek Trabzonspor’un yoğun maç trafiği gerek de yeni planların eklenmesiyle çekimlerin ileri tarihlere uzadığı öğrenildi.

YÖNETMEN DEĞİŞİKLİĞİ

İlk etapta belgesel yönetmenliği için Özer Selik ile anlaşan ancak süreci devam ettiremeyen Selik’in yerine Trabzonspor adına “Mutluluğa Kurşun Sıkma” isimli belgeseli yapan Yönetmen Bedran Güzel ve Yapımcı Serdar Şen ile anlaşılmıştı. Bu isimler Trabzonspor’a “ücretsiz” olarak yaptığı kısa filmle birçok ödülün sahibi olmuştu.

ÇEKİMLERİN %85’i TAMAMLANDI

Çalışmalarını sürdüren yüzlerce saatlik görüntüleri tamamlayan söz konusu ekip Trabzon’da çekimleri devam eden şampiyonluk belgeselinin %85’lik kısmını tamamladı.

BİR PLAN DAHA ÇEKİLDİ

Yoğun bir şekilde belgeseli bitirmek adına çalışmaları sürdüren Trabzonspor Kulübü söz konusu belgeselinin önemli bir planınını geçtiğimiz hafta Trabzon’da çekti. Belgeselin 70 dakika seviyelerinde olması beklenirken içeriğinde taraftar hikayeleri, maç hikayeleri ve şampiyonluk sürecinde yaşanan vb birçok konu yer alacak.

YAYINCISI KİM OLACAK

Belgeselin çekimlerinde son düzlüğe girilmesine rağmen hiçbir yayın kuruluşundan açıklama gelmemesi ise taraftarı düşündürdü. Trabzonspor Kulübü, söz konusu belgesel için Netflix, Disney, Amazon veya Sinema gibi seçenekleri değerlendiriyor. Karşılıklı görüş alışverişlerinin devam ettiği ifade edilirken kısa süre içerisinde yayıncının belli olması ve belgeselin duyurusunu yapması bekleniyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.