Dolar 32,3684
Euro 34,7084
Altın 2.392,65
BİST 10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN BİR İLK DAHA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN BİR İLK DAHA
20 Ekim 2022 09:40
240
A+
A-

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN BİR İLK DAHA

Misafirlerimiz ‘’GELECEK’’ adı verilen proje ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu her hafta bir grup öğrenciyi makamında ağırlıyor.

Bu sabah itibariyle Ortahisarİskenderpaşa Ortaokulu öğrencilerini kabul eden müdür Fettahoğlu, çocukları dinleyerekeğitim öğretimle ilgili fikirlerini aldı. Siz İl Milli Eğitim Müdürü olsaydınız neler yapardınız sorusuna,

‘’Şehirlerdeki çocukların imkânları daha zengin, köy okullarının ihtiyaçlarını karşılardım’’ diyen öğrenciye teşekkür etti. Eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yaparak bakanlığın gönderdiği ders kitapları ve yardımcı kaynaklar senin bu duyarlı düşüncene hizmet ediyor dedi.

ÇOCUKLAR YENİ BİR KÜTÜPHANE SÖZÜ ALDI

Öğrencilerle kitaplar üzerine güzel bir sohbet gerçekleştiren İl Milli Eğitim müdürü, çocukların istekleri doğrultusunda, okullarına yeni bir kütüphane kazandırma sözü de verdi.

SÖZ KÜÇÜĞÜN YÖN BÜYÜĞÜN

Öğrencilerin merakları, ilgileri ve gelecek düşlerini onlardan dinleyen ve fikirlerine değer veren müdür Fettahoğlu:

‘’Sizler geleceğin mimarlarısınız ve o geleceğe yürürken kitaplar sizlere kol kanat olacak, bizler de sizin fikirlerinizden ilham alarak o geleceği şekillendireceğiz’’ dedi ve çocuklara birer kitap hediye etti.

Kendisine de kitap hediye edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü,

Kapımız ve gönlümüz sizlere ve sizin hayallerinize, fikirlerinize sonuna dek açık diyerek öğrenci ve öğretmelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.