Dolar 32,2824
Euro 34,7927
Altın 2.408,11
BİST 10.275,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Küçük Çağdaş Trabzonspor Maçına Davet Edildi

Küçük Çağdaş Trabzonspor Maçına Davet Edildi
14 Şubat 2023 19:33
214
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, 12 Yaşındaki depremzede çocuğu Trabzonspor-Basel maçına davet etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, 12 yaşındaki depremzede ÇağdaşCeylan’ı Trabzonspor‘un İsviçre’nin Basel takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçına davet etti.

Kahramanmaraş merkezli “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen ve Trabzon’da bir otele yerleştirilen Hataylı Çağdaş Ceylan, annesi ve iki kardeşi ziyaret eden Ataman, 12 yaşındaki Çağdaş Ceylan’ı perşembe günü oynanacak maça davet etti.

Ataman ile maçı izleyecek Ceylan, Hatay’da meydana gelen deprem sonrası evlerinin zarar gördüğünü ve ailesiyle Trabzon’a geldiklerini anlattı. Daha önce takım tutmadığını dile getiren Ceylan, şampiyon olduktan sonra Trabzonspor’un maçlarını takip etmeye başladığını ifade etti.

Ceylan, otele yerleştikten sonra görevlilerle birlikte Akyazı Stadyumu’na gittiğini belirterek, “Stadyumun içerisine giremedim dışarıdan gördüm, çok merak ettim. Daha önce takım tutmuyordum ama artık Trabzonsporluyum. Maça gideceğim için heyecanlıyım. Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.