Dolar 32,2644
Euro 34,6822
Altın 2.405,98
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Per 18°C
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Uğurcan Çakır, ’15-20 gün bir şey yapmadım’

Uğurcan Çakır, ’15-20 gün bir şey yapmadım’
14 Ekim 2022 02:10
263
A+
A-

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde Monaco’yu kendi evinde dağıtarak 4 – 0’lık skorla yendi. 
Maçın ardından konuşan Uğurcan Çakır, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde Monaco’yu kendi evinde dağıtarak 4 – 0’lık skorla yendi. 
Maçın ardından konuşan Uğurcan Çakır, maçın ardından özetle şu şekilde konuştu:

“Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettik. Deplasmanda aslında oyuna iyi başlamıştık ancak 10 kişi kalınca dezavantaj olmuştu. Orada istediğimizi yapıyorduk ancak 1 kişi eksik oynamak zor. Daha iyi oynamamız lazımdı ama bu maç onun telafisi oldu. Çok net skorla galibiyetle ayrıldık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum”

BU SEZON ÇOK İYİ BAŞLAMIŞTIM
”Bu sezon daha iyi başlamıştım. Bir sakatlık geçirdim. 15 – 20 gün bir şey yapamadım. Maç ritmim zaman aldı. Şimdi kendi yüzde yüzümü hissediyorum. Sakatlık biraz geriye götürdü. Sezon başı kuvvetli ve takım halinde iyi başlamıştım. Ama şu anda 100’de 100’üme yakınım”

BEŞİKTAŞ MAÇI
”Ligde de iyi konumdayız. Kasımpaşa beraberliği oldu ama o maçta istediğimizi oynamaydık. Skoru alamadık. Zor maç, Beşiktaş iyi takım ama bizde kendi kalitemizi biliyoruz. Geçen senenin şampiyona biziz. O maçta da yüzde yüzümüze verip galip olmak istiyoruz”

TARAFTAR HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLERİ
”Bu maç taraftar çok iyiydi. Geçen maç sıkıntılıydı ama bu maç çok iyiydi. Şaka bir yana biz de bu takımın taraftarıyız. Onlar böyle destek oldukça mağlup olmayız. İçerde her maçın favorisi biziz. Onlara çok teşekkür ediyorum hepsinin ayağına yüreğine sağlık”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.