Dolar 32,3083
Euro 34,7090
Altın 2.383,55
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Trabzonspor’da Bartra değişimin perde arkasını anlattı!

Trabzonspor’da Bartra değişimin perde arkasını anlattı!
14 Ekim 2022 14:24
259
A+
A-

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde Monaco’yu kendi evinde dağıtarak 4 – 0’lık skorla yendi. 
Maçın ardından konuşan Trabzonsporlu yıldız isim Bartra, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde Monaco’yu kendi evinde dağıtarak 4 – 0’lık skorla yendi. Maçın ardından konuşan Trabzonsporlu yıldız isim Bartra, “Rakibin ne kadar önemli bir takım olduğunu, Avrupa’da ne kadar iyi gittiğini biliyorsunuz. Ama bu takıma karşı sahaya çıkıp böylesine galibiyet almak çok önemli ve gurur duyulması gerekiyordu. Neler yaptığımız çok iyi biliyor ve çok iyi işler çıkıyor. Ligdeki durumumuz düşündüğümüzde özgüven kazandıracaktır.

Ben maç maç bakmamız gerekiyor. Doğru yolda bu. En önemli maçınız sonraki maçınızdır. Biz böyle baktığınızda ve sonuçlar aldığımızda çok iyi maçlar çıkarabiliriz” dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI
Beşiktaş maçıyla ilgili de konuşan Bartra, “Çok zor maç olacak hem bizin hem de rakibimiz adına. Çok fazla vaktimiz yok. Bugün dinlenmeye başlayacağız. Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Bizim için büyük fırsat. Beşiktaş maçını kazandığımızda büyük adım atmış olacağız ve olmak istediğimiz yere daha da yakınlaşacağız’ dedi.

TARAFTARA MESAJ
Taraftarlara da seslenen Bartra, “Taraftarlarımıza mesaj iletmek istiyorum. Onlarla büyük potansiyelim var. Uğurcan veya bütün takım arkadalarıma desteklerini hissettirdiklerinde o pozitif enerjiyi hissediyoruz. Bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor ama o anlarda da desteğe ihtiyacımız var. Birlikte çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum.” Dedi.

KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN YAŞANAN DEĞİŞİM
Kasımpaşa maçının ardından yaşanan bu değişim sorulduğunda ise Barthra, “ASLINDA bazen mal başladığınızda skorda öne geçmek, çok şey değiştirebiliyor. Bugün maça çok iyi başladık. Golü çalışmıştık. Hocamızı dinliyoruz analiz yapıyoruz. Bazen iyi bazen kötü günler yaşayabiliyorsunuz. Bazen istemediğiniz puan kayıpları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde öğrenmek vedaya büyük önemli. Potansiyeli olan takım. Bu potansiyelin öne çıkması için herkesi bir birini tanıması zaman alabiliyor. Kötü giden durumlarda bile taraftarın desteğine ihtiyaç var. Onlarla çok büyük potansiyelimiz var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.