Dolar 32,2810
Euro 34,8020
Altın 2.411,93
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 19°C




















Abdullah Avcı ilk kez böyle açıkladı: ‘Son olarak Kasım ayına az kaldı’

Abdullah Avcı ilk kez böyle açıkladı: ‘Son olarak Kasım ayına az kaldı’
13 Ekim 2022 19:28
398
A+
A-

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Kasım ayına dikkat çekti. Avcı, önceki açıklamalarında kötü gidişata Kasım ayında son vereceğinin vurgusunu yapmıştı.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

ABDULLAH AVCI, ‘EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞAMPİYON OLMAKTI’

”Trabzonspor’a geldiğim ilk gün en çok istediğim şey şampiyona olmaktı. Bu şehrin de bu kulübün de buna ihtiyacı vardı. Bütün planlarımızı bu hedef üzerine kurduk. Uzun bir bekleyişten sonra ligi domine ederek gelen şampiyonluk, hepimizi mutlu etti”

ABDULLAH AVCI, ‘İŞTE BUNU DAHA ÇOK ÖNEMSERİM’

”Coşkuyla kutlandı ve tarihteki yerini aldı. Beni tanıyan bilir. Geçmişte övünmek zaman kaybıdır derim. Geçmişte kazandıklarımız geleceğimizi nasıl taşırız derseniz, işte bunu daha çok önemserim”

ABDULLAH AVCI, ‘1 KEZ ŞAMPİYON OLMAYI DEĞİL, HER SENE ZİRVEDE OLMAYI PLANLADIK’

”Her sezon sonu her takımda bazı değişiklikler olur. Biz de de oldu. Ama bizdeki değişiklikler, geleceğin Trabzonspor’unu şekillendirmek için oldu. Bir sonraki sezonu değil takımın geleceğini düşünerek oldu. Sezonun ilk 10 haftasını değil, tamamını hedefleyerek oldu. Uzun yıllar sonra 1 kez şampiyona olmayı değil her sene zirvede olmayı planlayarak oldu.

ABDULLAH AVCI, ‘ERTUĞRUL DOĞAN BAŞKANIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ’

Önce zihinlerde sonra sahada, daima zirvede kalacak, kalıcı bir şampiyonluk kültürü yaratmak için oldu.  Ben ve ekibim şüphesiz sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize (VE kalbimde çok özel bir yeri olduğu için ismini söylemeden geçemem – Ertuğrul Doğan Başkanımıza) çok şey borçluyuz. Büyük fedakarlık gösterdiler. Geçen sezon boyu olduğu gibi sabretmesi hiç de kolay olmayan bu sancılı dönüşüm sürecinde de bize inandılar. Trabzonspor’un yeniden şekillenme hayaline destek verdiler. Kendilerine ve bu dönüşümün sürecini bilinçle ve aklı selim ile fark eden, destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum”

ABDULLAH AVCI, ‘BU MEKTUBU İLK KEZ VE SADECE BURADAN PAYLAŞIYORUM”

”Twitter hesabımı açtığım günden itibaren buraya bıraktığınız her kelimeyi önemsiyorum. Ben ve ekibim yazdıklarınızı okuyoruz. Bu takıma olan sevginize, desteğinize, yapıcı eleştirilerine büyük saygı duydum için ve içinizde oyunu okuma yeteceği yüksek bilinçli bir zümre olduğu için bu mektubu ilk kez ve sadece buradan paylaşıyorum”

ABDULLAH AVCI, ‘GELECEĞİN TRABZONSPOR’U İNŞA EDİLİYOR’

”Ben bir profesyonelim. Bugün varım, yarın yokum. Her zaman her şeyi bildiğimi de iddia etmiyorum. Ama şunu biliyorum: Geleceğin Trabzonspor’u inşa ediliyor (İyi niyetli olmayanlar, bu cümleye bakıp takımın yaş ortalamasından bahsedebilirler. Ama siz her demecimi takip edenler, ne demek istediğimin farkındasınız) Bir bütün olarak bunu ne kadar hızlı fark eder, takımımın kayıtsız şartsız destek olursanız, bu düş o kadar hızlı gerçekleşecek.

ABDULLAH AVCI, ‘BİZE GÜVENİN İSTİYORUZ’

”İşte bu yüzden bazı şeyleri aracısız, kesintisiz, en yalın haliyle duyun, meselelere dışarıdan değil, içeriden bakın, bakış açınızı ve kalbinizi genişletin, bu takıma oyuncularına yönetimine, hedeflerine kayıszıt şartsız güvenin istiyorum”

ABDULLAH AVCI, ‘KASIM AYINA AZ KALDI’

”Unutmayın. Biz ılık bir bahar rüzgarı olmak için gelmedik. Fırtına olup esmek için geldik. Bu takıma bu toprağın çocuklarına, ailelerimizin her yeni evladına, anlık sonuçlara yenilmeden, bir bütün olarak güveni, eskiden daha çok inan ve bu anlara hissettirin.
Son olarak… Kasım ayına az kaldı. Sevgilerimle…” Abdullah Avcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.