Dolar 32,3003
Euro 34,9829
Altın 2.444,13
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonspor’da Maxi Gomez soyunma odasında ağladı

Trabzonspor’da Maxi Gomez soyunma odasında ağladı
8 Ekim 2022 17:56
257
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Monaco maçının 11. dakikasında kırmızı kart gören Maxi Gomez, karşılaşma sonrası soyunma odasında teknik heyet ve arkadaşlarından özür diledi. Çok üzülen ve gözleri dolan Uruguaylı futbolcu, rakibe bilerek vurmadığını söyledi.

Monaco maçında kırmızı kart görmüştü
Cornelius’un yerine transfer edilen ve kısa sürede hem takıma hem de Trabzon şehrine uyum sağlayan Maxi Gomez, Monaco deplasmanında takımını eksik bırakacak bir hata yaptı.

maxi-gomez-kırmızı-kart

Maçın en üzgün ismi Gomez oldu
Maçın henüz başında bir pozisyonda faule maruz kalan 26 yaşındaki santrfor, düşerken ayağını salladı ve kramponu rakibinin yüzüne gelince direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 80 dakika 10 kişi mücadele eden Trabzonspor, zorlu deplasmanda mağlup olurken, maçın ardından en üzgün isim Gomez’di.

Fanatik’in haberine göre; soyunma odasında hem teknik heyet hem de takım arkadaşlarından özür dileyen Gomez’in, çok üzgün olduğu ve gözlerinin dolduğu belirtildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.