Dolar 32,4298
Euro 34,7934
Altın 2.432,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Monaco’nun hocası Clement, Ben Yedder Trabzonspor Basın Açıklamaları

Monaco’nun hocası Clement, Ben Yedder Trabzonspor Basın Açıklamaları
5 Ekim 2022 17:32
437
A+
A-

Trabzonspor ile yarın kendi evinde karşılaşacak Monaco’nu hocası Philippe Clement, Ben Yedder bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

UEFA Avrupa Liginde son olarak Frençvaroş’a kendi evinde 1 – 0 mağlup olan Monaco’nun teknik direktörü Clement, birincilik için yarışın içinde kalmak istediklerini ifade etti.

TRABZONSPOR’DA 3 İSME DİKKAT ÇEKTİ
Frençvaroş maçının ardından oyuncularıyla konuştuğunu da sözlerine ekleyen Clement, “Benim için ilk yarı yeterinci iyi değildi. İkinci yarı ile tepkimizi ortaya koyduk. Ancak geçişte bizi cezandırdılar. Trabzonspor karşısında 90 dakika kalitemizi ortaya koymamız gerekecek. Ancak onlar deneyimli bir takım. Ülkesinin mili takımına 130 kez seçilmiş Marek Hamsik, Trezeguet ve hatta Marc Bartra gibi Avrupa maçlarına alışmış bir çok uluslararası oyuncuları var. Ancak genç aslanlarımız ve Wissam Ben Yedder ile (32 yaşında) birlikte savaşmak zorundayız” dedi.

BELİRLEYİCİ OLMAYACAK
Maçın önemli olduğunu ancak belirleyici olmadığını da ifade eden Clement, “Bu maç bir dönüm noktası değil. Başkalarına bakmamalı, oyunumuza, niteliklerimize odaklanmalı ve tempomuzu da empoze etmeliyiz. Bu grupta eşdeğer düzeyde 4 takım var. Sonunda en iyi olabileceğimizi kanıtlamak bizim elimizde ve cevabı ancak 6. maç sonunda alacağız” diye konuştu.

NANTEŞ MAÇINDA ALINAN SKOR VE TRABZONSPOR MAÇI
Nantes’i 4 – 1 mağlup ettikleri maçtan memnun olduğunu ve bu performansı Trabzonspor maçında görmeyi umduğunu ifade eden Clement, “Rakip için daha az gol fırsatı istiyorum. Ama ikisi farklı takımlar. Bu yüzden her oyunun farklı bir hikayesi var. Her halükarda, oyuncularımın oyuna enerji ile başlamalarını ve oyun boyunca denemekten asla vazgeçmemelerini istiyorum” dedi.

Yarın Monaco’da oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulunan Tunus asıllı 32 yaşındaki Fransız oyuncu, Ferençvaroş’a karşı iyi bir maç çıkardıklarını ancak golü atamadıklarını söyledi.

FERENÇVAROŞ MAÇININ KAZA OLDUĞUNU…

Yedder, “Ferençvaroş’ a karşı iyi bir maç çıkardık. Ancak golü bulamadık. Yarın Trabzonspor’a karşı, bu karşılaşmanın (Ferençvaroş) kaza olduğunu göstermeliyiz.

Her oyuncu için olumlu ve daha olumsuz dönemler vardır. Ama her dönemde işe odaklandım. Böylece geri dönebildim. Bugün kendimi iyi hissediyorum ve burada olduğum için mutluyum. Ayrıca şu an her şeyin yolunda olduğunu da görüyorum” dedi.

NANTES’E KARŞI HAT-TRİCK
Kariyerinde tek forvetle oynamak her zaman deneyimlediği bir şey olduğunu da söyleyen Yedder, “Breel, Kevin veya Myron ile uyum sağlamayı başarıyorum. Bu önemli bir şey.

Breel’in bir çok özelliği var. Tıpkı Kevin ve Myron gibi.  Breel ile yaptığım iş birliği, bir birimiz için alanlar yaratmaya ve bir birimiz için oynamayı başardığımız için işe yarıyor. Biri derinliği alırken, diğeri topu ayağına ister.  Nantes’e karşı yaptığım hat-trickle kendimizi daha iyi bulmayı başardık. Ama yine de çalışmak zorundayız ve yapacağımız da bu” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.