Dolar 32,4017
Euro 34,7549
Altın 2.432,80
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















VALİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN TÜRKÜLERİNE EŞLİK ETTİ

VALİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN TÜRKÜLERİNE EŞLİK ETTİ
28 Eylül 2022 11:17
227
A+
A-

VALİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN TÜRKÜLERİNE EŞLİK ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Özel Eğitim Uygulama 0kullarında öğrenim gören öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini tanımalarına, yaparak yaşayarak aktif öğrenmelerine, yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlanması amacıyla beceri atölyeleri kurulma çalışmaları sürdürülmektedir.

Trabzon Ortahisar  Gazi Paşa Özel Eğitim Uygula Okulu’nda bugün, Vali İsmail Ustaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’nun katılımı ile DUYU VE HAREKET GELİŞTİRME BECERİ ATÖLYESİ açıldı.

Vali Ustaoğlu ‘’Özel gereksinimli çocuklarımızın yaşamını kolaylaştırmak için hizmet veren her fert, her alan, değerli her oluşum bizler için de kıymetli ve özeldir dedi.

Açılışın ardında okulun diğer birimlerini gezen ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu :

‘’Yapılandırılmış öğrenme ortamlarında, özel gereksinimli çocuklarımızın gerçek hayatı modellemelerine olanak sağlanmasını amaçlıyoruz. Görsel sanatlar, müzik, bahçe ve hayvan bakımı, beden eğitimi ve spor, duyu ve hareket geliştirme beceri uygulama alanlarının tüm okullarda benzer yapı ve niteliğe kavuşturulması bakanlığımızın da hedefidir.  Eğitim ortamların fiziki kapasitesinin güçlendirilmesi ve sunulan eğitim hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların ilimizde takipçisi ve destekçisiyiz’’ şeklinde konuştu.

Bugün burada özel çocuklarımıza kazandırılan atölye yoluyla onların yaşamlarına kolaylaştırıcı bir katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyor, öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz dedi.

UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ

Vali Ustaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,özel gereksinimli çocukların türkülerine eşlik ettiler, gönüllerine dokundular.

Müdür Fettahoğlu, özel çocukların yollarına destek, varlıklarına alan açan Vali Ustaoğlu’na ve  tüm meslektaşlarına fedakârlıklarla yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.