Dolar 32,2393
Euro 34,7910
Altın 2.414,40
BİST 10.292,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, spor camiası ile bir araya geldi YAVUZ SELİM MÜJDESİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, spor camiası ile bir araya geldi  YAVUZ SELİM MÜJDESİ
1 Mart 2024 14:37
530
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, spor camiası ile bir araya geldi

YAVUZ SELİM MÜJDESİ

Genç, Avni Aker Millet Bahçesi’ndeki sahayı nizami bir hale getirerek tekrar maçların oynanacağını ve Yavuz Selim Stadı ruhunu canlandıracaklarını söyledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan ilçe ziyaretlerini sürdüren diğer yandan dernek ve oda ziyaretlerine de devam eden Genç, dün spor camiası ile bir araya geldi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi, Trabzon Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ederek Avni Aker Millet Bahçesi’ndeki sahayı tekrar futbol oynanacak standarda getireceklerini ve Yavuz Selim Stadı ruhunu canlandıracaklarını vurguladı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, şunları söyledi:
“SİZE DESTEK OLMAK BİZİM VAZİFEMİZ”
“Trabzon, bir spor merkezi ama daha tebarüz eden alanımız futbolun merkezi. Altyapısıyla beraber güçlü bir şehir Trabzon’umuz. Şöyle güzel bir söz var; her şehrin bir takımı var, Trabzonspor’un ise bir şehri var. Trabzonspor öyle bir marka değerimiz bizim. Gerek İl Başkanlığımız döneminde gerekse de Ortahisar Belediye Başkanlığımız döneminde daima spora, sporcuya destek olan bir anlayışı ortaya koyduk. Bu desteklerimiz sizlere bir lütuf değil bir vazifeydi. Benim için böyledir. Öyle inandım, o şekilde devam ettim. Şimdi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sizlerleyim. Allah nasip ederse bu anlayışıma Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam edeceğim. Ama aynı şekilde Ergin Aydın başkanımız da bu işlerle iştigal eden hem siyasi kimliğiyle hem de belediyeciliği ile birlikte öne çıkan, toplumumuzun bütün kesimlerini, spor camiamızı yakından tanıyan, bilen bir arkadaşımız. Allah nasip ederse biz büyükşehirde, Ergin başkanımız da Ortahisar’da yeni döneme girmek istiyoruz. Bu noktada da desteklerinizi istiyorum.”
YAVUZ SELİM RUHU TEKRAR CANLANACAK
“10 yıl önce burada bir sohbet etmiştik. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu, Yavuz Selim Stadı ve Avni Aker’in olduğu alanda konut ticaret konusunda bazı düşünceler vardı. Burada ASKF’mizle beraber bu konudaki talebi hususen Yavuz Selim konusundaki talebi istişare etmiştik. Şu sözü unutmuyorum; ‘bununla ilgili mücadelede ne varsa yanınızda olacağım’ demiştim. ‘Yürüyüşte yaparsanız sizle beraber yürüyeceğim’ demiştim. Çok şükür geneli itibarıyla, konsepti itibarıyla orada arzu ettiğimiz her şey; eski Avni Aker’in tribünü, Yavuz Selim sahası ve diğer yaşam üniteleri ve Trabzonspor’umuzun zaman tüneli olmak üzere ki proje kitapçığımızda vardır, yerine geldi. Biri eksik. O da neydi? Yavuz Selim’de futbol oynanamazdı. Bir saha var orada ama nizami değil. Allah nasip ederse Büyükşehir Belediye Başkanınız olduktan sonra Yavuz Selim sahasında top oynatacağım. Şu anki ölçümleri nizami değil ancak uzatılarak nizami bir saha olabilir.”
“YAVUZ SELİM FUTBOLCU YETİŞTİREN TOPRAKLARDIR”
“Ama şu sözle konuşmuştuk onu. Orayı genişçe millet bahçesi, yaşam alanı yaptıktan sonra aynı yoğunlukta orada top oynatmayacağız. Bunu bilerek konuşalım. Özel maçlarımız oynatalım, final maçlarımızı oynatalım, temsili maçlarımızı oynatalım. Onun dışında aileler gelsin orada otursun, sohbetini yapsın, çayını kahvesini içsin. Çocuklarımız, gençlerimiz orada oynasın. O Yavuz Selim havasını soluyarak da oynasın. Yavuz Selim orada futbolcu yetiştiren topraklardır. Ben Yavuz Selim’le Avni Aker’in çimlerini aldım ve hatırasına saygı gösterdiğim için Ekopark’ta ayrı bir zemine döşettim. Yeni dönemde de aynı anlayışla devam edeceğiz.” dedi .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.