Dolar 32,4268
Euro 34,8288
Altın 2.442,65
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Abdullah Avcı, Trabzonspor’un teklifini böyle açıkladı

Abdullah Avcı, Trabzonspor’un teklifini böyle açıkladı
9 Eylül 2022 14:32
253
A+
A-

Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Abdullah Avcı, “Trabzonspor ile sözleşmemizi üç sene uzattık. Üç sene teklif ettiler, ben de hiçbir şey düşünmeden imzaladım.” dedi.

UEFA Şampiyonlar Lig Play-Off Turu’nda Danimarka’nın Kopenhag takımına elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Trabzonspor , H Grubu ilk maçına Ferencvaros karşısında çıktı. Ferencvaros Stadı’nın ev sahipliği yaptığı ve İtalyan hakem Fabio Maresca yönettiği 90 dakikada gülen taraf ev sahibi oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadıkları Ferencvaros maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Avcı’nın açıklamaları şu şekilde: 

“Bizim gibi bir takımın bu kadar hata yapmaması lazım. 2’si bireysel hatadan 3 gol yedik ilk yarıda! Rakip kırmızı gördükten sonra oyunu daha domine etmemiz lazımdı.”

“Nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli. Turnuva bugün başladı.”

İmzayı duyurdu

”Mukaveleyle ilgili olarak ise, geçtiğimiz yıl şampiyonluğu garantilemeden Sayın Ertuğrul Doğan sözleşmemizi uzatmayı teklif etmişti. Ben de şu an gerek yok, ben zaten buradayım, öncelikle şampiyonluk hedefine ulaşalım dedim. Yazın, Ertuğrul Bey yine benimle görüşmek istediğinde ben kendisine siz nasıl istiyorsanız öyle olsun dedim. Nihayetinde de Ertuğrul Bey nasıl istiyorsa öyle oldu. Üç sene uzattık, karşılıklı mutlu ve yeni bir organizasyona, yeni hedeflere gidebilmek için kulübün içindeki değişimleri de doğru yaparak üç senelik mukavele teklif ettiler. Ben de hiçbir şey sormadan imzaladım. Trabzonspor adına da benim adıma da hayırlı olmasını diliyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.