Dolar 32,3590
Euro 34,6751
Altın 2.393,98
BİST 10.165,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















DUMLUSU MUHTAR ADAYI HAUNEDY’DE

DUMLUSU MUHTAR ADAYI HAUNEDY’DE
25 Aralık 2023 17:58
331
A+
A-

Trabzon’un Of İlçesi Dumlusu Mahallesinden muhtar adayı Şefaattin Ak, Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezini ziyaret etti.

25 yıl Köy Hizmetlerinde görev yapan ve bölge şefi olarak emekli olan Şefaattin Ak, köyüne, mahallesine hizmet etmek için Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezinde, Haunedy ortaklarından aynı mahalleden Ali Rıza Köroğlu’nu ziyaret eden Dumlusu Mahallesi Muhtar adayı Şefaattin Ak, ziyarette şunları söyledi. “25 yıldır Köy Hizmetlerinde köylere, mahallelere hizmet ettim. Karayollarında hizmetlerim oldu. Kamudaki, belediyelerdeki tecrübemi, mahalleme hizmet olarak değerlendirmek istiyorum. Daha önce ve şu anda mahallemize muhtar, aza olarak hizmet eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız birlik olarak, Ofumuzun en güzel mahallesine hizmet etmektir. Mahallemize en kısa sürede doğalgazı getirmek istiyoruz. Elektrik hatlarını tamamen yenilemek ve bitirmek istiyoruz. Devam eden çalışmaları hızlandırmak ve sonlandırmak istiyoruz. Yol genişleme, betonlama ve asfaltlama çalışmalarını hızlandırmak ve bitirmek istiyoruz. Kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarını başlatmak ve bitirmek istiyoruz. Mahallemiz Trabzon Of merkeze 5 km uzaklıkta, dünyanın sayılı turizm merkezlerinden olan Uzungöl yolu üzerinde, Ofumuzun en büyük ve en güzel mahallelerinden biridir. Birlik ve beraberlik içerisinde Dumlusu Mahallemizin hak ettiği desteği ve yatırımları almak istiyoruz. Eskiden 7-8 mahallenin merkezi olan Dumlusu Mahallemizi, çok daha canlı hale getirmek istiyoruz. Hiçbir siyasi fark, akraba farkı vs. gözetmeden, tüm mahallelimize en güzel hizmeti vermek için Muhtar adayı oldum. Tüm mahalle seçmenlerimizin desteğini bekliyorum.” Dedi.

Dumlusu Mahallesi Muhtar adayı Şefaattin Ak’ın, Haunedy ziyareti hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.