Dolar 32,4017
Euro 34,7994
Altın 2.429,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Abdullah Avcı maç sonu özeleştiri yaptı ‘Domine etmemiz lazımdı’

Abdullah Avcı maç sonu özeleştiri yaptı ‘Domine etmemiz lazımdı’
9 Eylül 2022 04:24
362
A+
A-

Trabzonspor’da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde Ferençvaroş’a rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen 3 – 2 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, “Özeleştiri yapmak gerekiyor. Oyun, istediğimiz gibi başlamadı. 5. Dakikada rakibin arkasımıza attığı topla gol yedik. Ondan sonra bizim gibi takımın bireysel olarak hata yapmaması gerekiyor. 2. Gol bireysel hata. Arkasından oyuna ortak oldu. Tam oyun istediğimize dönerken basit, bireysel hatadan 3. Golü yedik.

İlk yarı için söylüyorum. 2’si bireysel hatadan gol yiyoruz. Rakibin kırmızı kart görmesi oyunu daha hızlı ve domine etmemiz lazım. Daha set oyunu, daha çabuk çevirmemiz gerekir. Daha yardımcı koşular yapmamız gerekir. Kenarlardan daha fazla hedefi pas atmamız gerekir.

Kenar orta ile sayılmayan veya kaçırdıklarımız var. 2 tane 3 tane oyuncunun çıkıp almasının anlamı yok.

İlk yarıda vermediğimiz ikinci yarı verdiğimiz geçişler verdik.

Bütününden daha iyi olmamız gereken deneyimli ve yüksek takımız.

Bugün başladı. Nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli. Buradan çıkaracak olumlu dersler var. Daha iyisin yapacak takımımız var.

Parça para ama bütünden memnun değilim. Pazartesi günü lig müsabakası devam ediyor, ondan sonra yine Avrupa mücadelesine bakacağız” dedi.

Yeni transferleri nasıl bulduğu sorusuna ise Avcı, “İyi bir takımız. Hızla daha iyi olaca. Kalitesi yüksek oyuncularım var. Mevkisel olarak fazla oynatamadığım oyuncularım olabilir ama hamle yapacağım oyuncu sayım çoğaldı. Bugün devre arası net şekilde gördük. Hızla daha iyiye gidiyoruz. Oyun olarak da, skor olarak da parçalı oldu. Bunu telefi edecek takıma sahibiz, buradan lige döneceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.