Dolar 32,4054
Euro 34,7939
Altın 2.409,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Trabzonsporlu Bakasetas: Biraz hazırlıksız yakalandı!

Trabzonsporlu Bakasetas: Biraz hazırlıksız yakalandı!
12 Nisan 2022 22:36
307
A+
A-

Trabzonspor’un Yunan yıldızları Bakasetas ve Siopis’ten dikkat çeken açıklamalar. Her iki futbolcu da  Trabzonspor taraftarlarının kendilerine taktığı lakapları ve anlamlarını da biliyor. Bakasetas, Kayserispor maçında üzerine yürüyen taraftarla ilgili konuşurken, Siopis Bakasetas’ın Yunan Milli takım kaptanlığı ile ilgili de konuştu.

Trabzonspor’un 2 Yunan Yıldızı Siopis ve Bakasetas, ülkelerinin basın mensuplarına konuştu. Trabzonspor’un başarısı sonrasında Youtube’de Betarades adıyla yayın yapan kanala konuşan Bakasetas ve Siopis, bordo – mavililerde geçirdikleri günleri ve Yunan Milli takımı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

LAKAPLARINI BİLİYORLAR MI?
Her iki futbolcu,  Trabzonsporlu taraftarlar tarafından kendilerine takılan takma isimleri bildikleri hatırlatılan röportajda, “Yunan futbolcular artık kendilerine ait lakaplara sahipler. Tasos Bakasetas’ın açıkladığı gibi “Çilingir”. “Bana çilingir diyorlar. Çünkü oyunların kilidini açıyorum” dedi. Siopis’e gelince; Köksal Kante” ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.

6 AYLIĞINA DIŞARI ÇIKABİLDİK
Bakasetas, Alanya’dan Trabzon’a transfer olduktan sonra alışma süreci ile ilgili olarak, “Alanya’ya geldiğimizde sadece 6 aylığına dışarı çıkabildik. O  da Pandemi nedeniyle. Her şey kapanıp açılıyordu. Bizim çin çok da eğlence değildi.
Geçen yıl Manolis, Trabzon’a gelmeden önce biraz zordu. Her yer kapalıydı. Sonra 10 gün boyunca açıldı. Biraz dışarı çıktım sonra tekrar Ramazan’da kapandı.

Ancak şunu söyleyebilirim, şahsen beni mutlu eden Harika bir kulüp. Her şey çok organize, üst düzey” dedi.

KAYSERİSPOR MAÇINDA SAHAYA GİREN TARAFTAR
Kayserispor maçında bir taraftarın sahaya girmesi ve üzerine yürümesi ile ilgili de konuşan Bakasetas, “O anda golü atmıştım iyiydim ve ona dokunamayacağımı düşünüyordum. Bu bir kırmızı karttı. Ama anlaması için ona baktım. Çünkü videoya bakarsanız, bakıp bir adım atıyorum” dedi.

BAKASETAS’IN YUNAN MİLLİ TAKIM KAPTANLIĞI
Bakasetas’ın Yunan Milli Takım Kaptanlığı ile ilgili ne düşündüğü sorulan Siopis, “İyi arkadaş olduğumuz için değil ama objektif olursanız, olgunlaştı ve tecrübeleri var. Onun sahip olduğu, başka kimsede yok. O bir lider. Maçta, soyunma odasında veya antrenmanda tüm oyunculara yardımcı olmayı seviyor” diye konuştu.

HAZIRLIKSIZ YAKALANDIM
Bakasetas ise, “Kaptanlığı ilk aldığımda bu beni biraz hazırlıksız yakaladı. Hiç bir deneyimim yoktu ve bazı şeyleri nasıl yöneteceğimi bilmiyordum. Soyunma odasında böyle bir role sahip olmayı hep sevmişimdir, bu bir gerçek asla inkar etmedim. Neyi daha iyi yapabilceğimi araştırıp gördükten sonra, artık buna hazır olduğumu söyleyebilirim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.