Dolar 32,5246
Euro 34,8680
Altın 2.443,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon’a Geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon’a Geliyor
7 Eylül 2022 15:22
206
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri Trabzon’a Geliyor

Bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirmek üzere Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Trabzonda…

Trabzon programının ilk durağında AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Genel Başkan Yardımcısı İleri, burada basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir basın açıklaması ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunacak. İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Trabzon Meydanında esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek ve Trabzon esnafıyla hasbihal edecek.

Akabinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknokent Binası’nda düzenlenecek olan Ekosistem Toplantısına katılacak. Ekosistem Toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Teknokent bünyesinde bulunan firma temsilcileri ile bir araya gelecek. Toplantıda şehirde gerçekleşmesi planlanan projeler ile ilgili fikir alarak istişarelerde bulunulacak. Teknokent bünyesinde bulunan 70’e yakın firmanın davet edildiği programda Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri ile birebir yapılacak olan istişareler neticesinde şehrimiz için yapılan plan ve projelerin daha hızlı yol alacağı düşüncesindeyiz.

Akşam saatlerinde gençlerle ‘Net Konuşalım’ isimli program hakkında AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Bilime ve Teknolojiye önem veren ve bu konudaki tüm işlere destek veren Cumhurbaşkanımızın riyasetinde kurulan Bilgi ve iletişim Teknolojileri Başkanlığı adına Genel Başkan Yardımcımız Dr. Ömer İleri ve Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız gençlerle bir araya gelerek Türkiye’de ki teknolojiyi ve etkin kullanım alanlarından bahsedecek ve bu konuda AK Partimizin vermiş olduğu desteği gençlere aktaracaklardır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.