Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Trabzonspor ve Beşiktaş, Tayfur Bingöl için karşı karşıya gelebilir…

Trabzonspor ve Beşiktaş, Tayfur Bingöl için karşı karşıya gelebilir…
3 Eylül 2022 20:41
403
A+
A-

Trabzonspor’da Dorukhan, Bruno Peres ve Serkan Asan’ın sakatlığında alternatif kalmayan sağ bek bölgesine Trabzonspor’un transfer etmeyi planladığı isim belli oldu.

Trabzonspor’da Dorukhan, Bruno Peres ve Serkan Asan’ın sakatlığı nedeniyle sağ bek bölgesinde büyük yıkım yaşanıyor. Bordo – mavililer buraya sezon başında Larsen’i transfer ederken, dün oynanan Ümraniyespor maçında Dorukhan’da sakatlanınca Danimarkalı oyuncu bu bölgede alternatifsiz kaldı. 
Transfer sezonunun bitimine kısa süre kala Trabzonspor, daha önce önerilen ancak bölgedeki yoğunluk nedeniyle düşünülmeyen Tayfur Bingöl ile yeniden listeye aldığı kaydediliyor. 
Trabzonspor’un listesinde ayrıca Bünyamin Balcı ve Onur Bulut gibi isimlerin de yer aldığı kaydediliyor.

20220313_2_52602163_74651150

BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞÜYOR

Alanyaspor forması giyen Tayfur Bingöl ile Beşiktaş’ın ilgilendiği de kaydedildi. Beşiktaş ile Alanyaspor arasında süren görüşmelerde 29 yaşındaki oyuncu için Akdeniz ekibinin 2 Milyon Euro bonservis bedeli istediği ifade ediliyor. Ancak Beşiktaş’ın bu transferi takasla bitirmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında

KISA VADEDE ÇÖZÜM ALT YAPIDAN
Trabzonspor kısa vadede bu bölgeye çözüm için alt yapıdan Ali Alperen Çelik’i A takıma alacağı ifade ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.