Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















DİKKAT.!

DİKKAT.!
23 Ağustos 2022 18:25
265
A+
A-

E devletten isim ve soy isim değişikliği yapma hakkının arkasında, vatandaşlık verilen Suriyeliler ve diğer sığınmacıların, dikkat çekmemek için isim ve soy isimlerini değiştirerek seçimlerde oy kullanmalarını sağlamak mı var?

Soruyu bendeniz sordum.

Ama yanıtı verebilecek birileri yok. bize göre amaç bu..!

Mevcut iktidar, amaç için her şeyi araç olarak kullanmayı bu güne kadar hep tercihi oldu.

Önümüzde kritik bir seçim var. İktidar partisinin oyları her geçen gün düşüyor. Düşen oylarını vatandaşlık hakkı verdikleri sığınmacılardan alacakları oylarla telafi etmek istiyor. İçişleri Bakanlığının verdiği rakamlar doğruları yansıtmadığı gibi, aslında bu sığınmacıların ülkemizi gelecekte ne gibi sıkıntılara sokacağını da biliyorlar.

Peki, neden bu tehlikeli yollara giriyoruz? Zira, bir gün hukukun karşısına çıkacaklarını çok iyi biliyorlar. İşte o nedenle günü kurtarma politikalarını uygulayarak, yarın  bölgemizde ikinci bir Filistin olacağını düşünmüyorlar veya düşünemiyorlar.

Vatandaşlık hakkı veren ve şimdide isim soy isim değişikliği hakkı tanınan, yeni AKP seçmeni sayısı çok daha fazla. Bu sayı seçime kadar daha da artacaktır.

Bir konuyu anımsayalım. Referandum, iki milyon civarında mühürsüz oyun geçerli kabul edilmesi hangi hukuk kuralları içinde oldu? halkımız bunun yanıtını aldı mı veya alabildi mi? Alamadıysa neden?

Evet, hukuksuz olarak ata seçim sandıklarını yükleyerek Üsküdar’ı geçmesine..

DİKKAT..!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.