Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Trabzon Fen Lisesi SİHA yapımında final’de!

Trabzon Fen Lisesi SİHA yapımında final’de!
10 Ağustos 2022 10:59
266
A+
A-

Teknolojide milli hamlelerin yükselişe geçtiği bugünlerde bir sevindirici haber de liseler arası TÜBİTAK Projesinden geldi. İnsansız Hava Yarışması’nda Trabzon Fen Lisesi AGENA Takımı, Afyonkarahisar’da düzenlenen yarışmalara finalist olarak katıldı.

Kaan Gedikli Ahmet KaratekinMeryem Yalçınkaya İlayda Sazak, danışman öğretmenleri Semra Müşra BEKTAŞ rehberliğinde bu başarıya imza attılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ‘’Bu şehrin çocukları kendilerine sunulan imkânları, kendi zekâ, beceri ve hayalleri doğrultusunda işlemeyi ziyadesiyle başarıyorlar.

Onlar,  üretkenliklerini takım çalışmalarıyla sergilerken ortaya koydukları ortak aklın verimlilikleriyle de bizleri gururlandırıyorlar’’ dedi.

AGENA Takımı danışman öğretmeni ve öğrencilerini bu başarılarından dolayı kutlayan müdür FETTAHOĞLU:

Geleceğin dünyasında,  şehrimizin çocuklarının isimlerini kültür ve sanatta olduğu kadar bilimde de duyacağız. Yerli üretimler ve milli değerler etrafında, eğitim ordumuz nice Selçuk Bayraktarlar yetiştirecektir diyerek bu başarıda pay sahibi olan velilerine de teşekkür etti.

Trabzon Fen Lisesi SİHA yapımında final'de!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.