Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Fırtına’dan Mouctar Diakhaby harekatı!

Fırtına’dan Mouctar Diakhaby harekatı!
8 Ağustos 2022 14:46
342
A+
A-

Trabzonspor’da sağ stoper eksiği bulunduğu için bu bölgede Dorukhan Toköz oynuyor. Ancak Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek buraya mutlaka transfer istiyor. Avcı’nın listesi için çalışan Trabzonspor yönetiminin gündemine Valencia forması giyen Mouctar Diakhaby ismi geldi

Bordo-mavililer sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Süper Kupa finalinde Sivasspor’u farklı geçen Karadeniz temsilcisi, Süper Lig’in açılış maçında da deplasmanda İstanbulspor’u rahat bir oyun sonrasında mağlup ederek 3 puanı kazanmıştı.

Fırtına’da şu an en büyük eksik olarak sağ stoper görünüyor. Bu bölge için yapılan görüşmelerden henüz net bir sonuç alınamazken listeye önemli bir isim daha girdi: Mouctar Diakhaby. Trabzonspor yönetimi, İspanyol temsilcisiyle kontratı devam eden 25 yaşındaki savunma oyuncusu için iki farklı öneriyi içeren teklifini Valencia’ya sundu. İspanyol ekibinden gelecek cevap bekleniyor. Trabzonspor cephesi umutlu.

Karadeniz devinin gündemine giren son isim 25 yaşındaki Diakhaby. 1.92 boyundaki savunmacı için Valencia’ya iki farklı teklif gitti İspanyol ekibinden gelecek cevap bekleniyor.

KİRALIK OLARAK DA GELEBİLİR
Son şampiyon Trabzonspor’un ana isteği oyuncuyu bonservisiyle birlikte almak.

Bordo-mavili idareciler maksimum 3 milyon euro’ya bu işi tamamlamak istiyor.

Ancak Valencia’nın bu rakama ikna olmaması durumuna karşılık Karadeniz temsilcisi önlemini aldı.

İspanyol kulübüne satın almanın dışında kiralama formülü de gitti. Valencia’lı idareciler, Trabzonspor tarafından kendilerine sunulan 2 farklı seçeneği masaya yatırmış durumda. Bordo-mavililer de İspanya’dan gelecek olumlu cevabı bekliyor.

1.92 boyundaki stoperin transferini Abdullah Avcı da istiyor. Yönetimle Diakhaby için sürekli görüşme halinde.

KAFA GOLLERİ İLE TANINIYOR
Mouctar Diakhaby, 25 yaşında henüz genç bir stoper. 1.92 boyuyla savunmada havadan geçit vermiyor.

Hücumda da özellikle duran toplarda kule gibi yükselip goller atabiliyor. Kariyerinde Lyon’un alt yapı takımları, Lyon ve Valencia’da oynadı.

Toplamda 199 maça çıktı. Rakip ağları 12 defa sarsarken, 4 de asist yapmayı başardı. 50 defa sarı, 3 kez de kırmızı kart gördü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.