Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Yaşar Kibar Güven Yurthaber61’e konuştu! Bruno Peres ne zaman geri dönecek?

Yaşar Kibar Güven Yurthaber61’e konuştu! Bruno Peres ne zaman geri dönecek?
2 Ağustos 2022 14:31
265
A+
A-

Yaşar Kibar Güven Yurthaber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven YurtHaber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un yeni yaşıyını kutlayan Güven “Trabzonsporumuz 55 yaşında, hepimize kutlu olsun. Alınan kupalarla beraber kutlama törenimiz biraz daha kalabalık oldu, bu durum bizi de haddiden fazla mutlu etti.”

YENİ DOKTOR ALDIK

Sağlık ekibine yeni isimler dahil edldiğini ifade eden Güven “Sağlık kuruluna bu seene yeni bir doktor daha ilave ettik, yeni bir fizyoterapist ilave ettik. Daha güçlü bir ekip olmasını isterdim. Şampiyonlar Ligi Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi’nde yarışacak bir sezon bizi bekliyor. Sağlık bakımından ne kadar güçlü olursak o kadar iyidir diye düşünüyoruz. Yeni doktorumuzun yeni ekibimizin uyumu iyi. Bildiğimiz bir arkadaş Göztepe’nin doktoruydu. İyi bir ortopedist, spor hekimi, CV’si de oldukça iyi. Ekibimizi yeni sezon öncesi daha da güçlendirdik” dedi.

PERES İÇİN İÇ AÇICI KONUŞMADI

Trabzonspor’da aşil tendonu sakatlığı yaşayan Brunu Peres’in geri dönüşü için bu ay sonu raporlara ihtiyaç duyduklarını söyleyen Güven “Bruno Peres’in sakatlığı bir futbolcunun başına gelebilecek en büyük sakatlıklardan birisi. 2-3 sene önce Onazi’nin başına gelen aşil tendonu vektörü, ameliyatını oldu. Belli bir süresi var, geçmesini bekliyoruz. Bu ayın sonuna doğru yapacağımız tahlillerle ve tetkiklerden sonra yol haritasını belirleyeceğiz. 1-2 ay gibi bir süreye ihtiyacı var. Her şey düzeldikten sonra eski performansını kazanabilme ihtimalini takıma verebilme durumunu üst üste koyup  değerlendireceğiz.”

HÜSEYİN SAKATLIĞINI TEKRARLADI

“Dorukhan’ın antrenmanda aldığı darbe var, Peres, Hüseyin ve Serkan Asan’ın sakatlıkları var. Hüseyin’in kamp sürecinde tekrarlayan bir sakatlıığı var. Görünürde bunlar var, biraz bekleyeceğimiz Serkan ve Peres var.”

MASKE TAKMAK GEREKİYOR

Aynı zamanda Trabzon Tabipler Odası Başkanlığı görevini yapan Güven “Şehirde hastanelerde, acillere gittiğiniz zaman baya miktarda hasta var, sebebi aynı hastalık devam ediyordu. Şu anda etrafınıza baktığınız zaman hiçbir kapalı mekanda çok fazla maske olmadığı için, şehirde devir daimi fazla olduğu için insanlarımızda da biraz daha rahatlık olduğu için bu maskesizlik bu hale getiriyor. Çok insan var, nezleyim diyor, klima çarptı diyor, soğuk su içtim diyor ama sonuçta bunların hepsi korona. Aşılı oldukları için hafif geçiriyorlar. Hastanelerde çok fazla görünmeyen hasta sayısı giderek artmaya başladı, bence yine tedbir almakta fayda var.”

Yaşayıp göreceğiz, şimdiden birşey demek zor, sonuçta açık mekanda olmazsa bile kapalı mekanda uçağa biniyorsunuz, uçakta maske takan yok. Hastaneye gelen hastalar maske takmıyor.  Öyle bir rahatlık var insanlarda, rahat olmamak lazım bu kadar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.