Dolar 32,2625
Euro 34,7230
Altın 2.399,81
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 16°C




















Trabzonspor’da 8 oyuncu takım arıyor!

Trabzonspor’da 8 oyuncu takım arıyor!
22 Temmuz 2022 23:03
357
A+
A-

Trabzonspor!’da 8 oyuncu yol ayrımında…

Trabzonspor’da takım bulması için izin verilen Koita, Flavio, Enis Destan, Abdulkadir Parmak, Batuhan Kör, Yunus Mallı, ve Trondsen aradan geçen zaman zarfında kendilerine takım bulamadı

Bu isimlere ise son olarak Hakan Yeşil eklendi.

GENÇLER İÇİN REZERV LİG DÜŞÜNCESİ

Toplamda 8 oyuncusuyla yollarını ayırmak isteyen Trabzonspor’un Hakan Yeşil’i rezerv ligde kullanma düşüncesinin olduğu gelen bilgiler arasında. Kiralama teklifleri ise değerlendirmeye alınacak.

TRONDSEN DE SES SEDA YOK

Yabancı oyunculardan Trondsen beklenen teklif gelmezse fesih yoluna gidilebilir.

FLAVİO’NUN TALİBİ VAR AMA AĞIRDAN İŞLİYOR

Flavio’nun yurt içi ve yurt dışından talipleri bulunsa da oyuncu Trabzon’da devam etme fikrini hep aklında tutuyor.

Fode Koita ise Süper Lig’den birkaç takıma önerilse de aldığı maaş ve sıkıntılı sakatlık süreci nedeniyle tercih konusu olmuyor. O da Flavio gibi bir af beklentisi içinde….

ENİS VE BATUHAN TAKIM ARIYOR

Enis Destan son olarak Giresunspor’a önerilse de Avrupa dan da talipleri olduğu iddia ediliyor. Ayrılmazsa o da Batuhan Kör gibi rezerv ligde düşünebilir.

PARMAK TAKIM ARIYOR

Abdulkadir Parmak’ı satmak isteyen Trabzonspor’un ilgilenen takımlardan  bonservis talep ediyor. Oyuncuyu almak isteyen takımlar ise kiralamak istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.