BeIN SPORTS ekranlarında yayınlanan Gün Ortası programında Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Marek Hamsik’in kampta yaptığı açıklamalar değerlendirildi. Bordo mavili takımla sezonu şampiyon olarak tamamlayan Marek Hamsik yeni sezonun zorlu geçeceğini belirtirken yeniden zirveyi hedeflediklerini belirtti.

MAREK HAMSİK ŞAMPİYONLUK HEDEFİ KOYDU

Marek Hamsik, Trabzonspor kampında yaptığı açıklamalarda ‘’Zor bir sezon olacak. Rakiplerimiz tekrar yarışın içine dahil olmaya çalışacak. Mutlaka iyi transferler yapacaklardır. Bizim için bu sezon, geçen sezonki başarıyı tekrarlamamız önemli. Kolay olmayacak, geçen sezondan belki daha zor olacak ama bunu yapacak gücümüz zaten var.” ifadelerini kullandı.

MURAT YENERSOY: ‘’MAREK HAMSİK ZORLU YARIŞLARI SEVER’’

BeIN SPORST ekranlarında Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Marek Hamsik’i yorumlayan Murat Yenersoy, ‘’Geldiği günden beri sağlıklı olduğu süre içerisinde Trabzonspor’a vereceği katkıdan kimseden şüphesi yoktu. Şampiyonluk yolunda kalitesi ve karakteriyle önemli katkı verdi. Belki maç temposu olarak Napoli’de geçirdiği sezonu yakalayamadı ama sakatken de her maçta tribündeydi. Tedavisi dışında hiçbir maçı kaçırmadı tribünde yer aldı. Trabzonspor ile sezonu şampiyon olarak tamamladı. Marek Hamsik zorlu yarışları sever’’ ifadelerine yer verdi.