Dolar 32,2645
Euro 34,6728
Altın 2.405,44
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Per 18°C
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Samsunspor’dan Nurullah Aslan açıklaması! Trabzonspor teklif yaptı mı?Ben

Samsunspor’dan Nurullah Aslan açıklaması! Trabzonspor teklif yaptı mı?Ben
25 Haziran 2022 22:34
486
A+
A-

Transferde adı Trabzonspor ile anılan kaleci Nurullah Aslan için Samsunspor’dan açıklama geldi.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Nurullah Aslan konusuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Nurullah için kendilerine hiçbir kulüpten gelen resmi teklif olmadığını söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım, “Sadece menajerler gelip bize, ‘Nurullah’ı satar mısınız? Satarsanız ne istersiniz?’ diye soruyor. Biz de satabileceğimizi ama resmi olarak teklif gelmesini söylüyoruz” dedi.

Nurullah’a Trabzonspor’un ilgisi olduğunu medyadan duyduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, şöyle devam etti:

MİSYONUNU TAMAMLADI

“Henüz resmi bir şey yok. Sanırım kalecilerini satmadan bu işe girmezler. Girerlerse de bizimle irtibata geçerler. Tatmin edici bir teklif gelirse elbette ki satmayı düşünürüm. Çünkü Nurullah’ın bazı sorunları var. Artık Samsunspor’da futbola odaklanamıyor. Nurullah’ı Samsunspor’da misyonunu tamamlanmış olarak görüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, Nurullah için kulübe resmi bir teklif gelirse değerlendiririm.” (Hedefhalk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.