Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Su Sporları Festivali” başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Su Sporları Festivali” başladı.
19 Haziran 2022 08:45
222
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Su Sporları Festivali” Uçurtma Tepesi sahil kısmında gerçekleştirildi. Etkinlikte flyboard, su jeti, kano, survivor parkuru, plaj voleybolu ve futbolu ile çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Etkinlikte milli dalışçı Şahika Ercümen de bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ercümen, program sonunda yaptığı açıklamada, düzenlenen bu etkinliklerle daha çok insanın spora kazandırılabileceğini düşündüğünü söyledi.

Salgın döneminde spora ara vermeleri gerektiğini anımsatan Ercümen, şunları kaydetti:

“O dinlenme aslında bana çok iyi geldi. Hem fiziksel hem de mental olarak en güçlü dönemlerimi yaşıyorum. Bizim sporumuz biraz tecrübeyle, biraz yaş ilerledikçe daha da kuvvetli yapabileceğiniz bir spor. Dolayısıyla şu an ben en iyi derecelerimi yapmaya başladım. Bu sene birkaç kategoride rekoru kırabileceğime inanıyorum ve çalışmalarımız o yönde. Ülkemize birkaç farklı kategoride yeni rekorları da kazandırmayı şu an hedefliyoruz. Serbest dalışta pek çok kategori var; paletli, paletsiz, değişken ağırlık gibi. Ben açıkçası bu sene hepsinde dünya rekorları seviyesinde dalışlar yapacağıma inanıyorum.”

Festival, yarın düzenlenecek etkinliklerle son bulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.