Dolar 32,5044
Euro 34,9180
Altın 2.431,84
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Trabzonspor’un yeni oyuncusu Danimarkalı Jens Stryger Larsen kimdir?

Trabzonspor’un yeni oyuncusu Danimarkalı Jens Stryger Larsen kimdir?
16 Haziran 2022 12:55
425
A+
A-

Trabzonspor’un yeni oyuncusu Danimarkalı Jens Stryger Larsen kimdir? Flaş ayrıntılar…

Şampiyon Trabzonspor, 2022 – 23 transfer sezonuna da hızlı bir giriş yaptı. Bordo – Mavililer Bruno Perez’in sakatlığında sağ bek bölgesini garantiye almak için Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen’i kadrosuna katmak harekete geçti. 
Serbest statüde yer alan oyuncu ile transfer görüşmelerine başlayan Trabzonspor, bu durumu da KAP’a yaptığı açıklamayla bildirdi.

5 YILDIR UDİNESE FORMASI GİYİYOR… 

Peki Jens Stryger Larsen kimdir? 
31 yaşındaki 1.80 boyundaki oyuncu asıl mevki sağ bek olmasına rağmen çift ayaklı olduğu için defasından bütün bölgelerinde oynayabiliyor. Yan mevki sol bek ve stoper olan oyuncu Bröndby takımının alt yapısında yetişsede daha sonra yine Danimarka kulüplerinden Nordsjaelland’a transfer oldu. Buradan da 2014 yılında 670 bin Euro’ya Austria Wien’e transfer olan Larsen, 2017 yılında da Udinese’ye 500 bin Euro karşılığında imza attı.

Bu kulüpte yaklaşık 5 yıl forma giyen Larsen toplamda 152 karşılaşmada oynadı, 5 gol 9 asiste imza attı. Udinese’de değeri 2021 yılında 4 Milyon Euro’ya kadar çıkan oyuncu, geçen sezon kadro dışı kalması nedeniyle düşüş yaşadı. Oyuncunun şu anki piyasa değeri 2 Milyon Euro olarak görülüyor.

SÖZLEŞME UZATMADIĞI İÇİN KADRO DIŞI KALDI
Geçen sezon Seri A’da ilk 11 maçta forma giyen Larsen,  ardından ise kadroya alınmadı. Bunun nedeninin ise kulübüyle sözleşme uzatmak istemesinden kaynaklandığı ifade edidi. Sözleşme uzatmak istemediği için kadro dışı kalan oyuncu, sezonun geri kalan maçlarında bu nedenle görev alamadı. Bu nedenle de Larsen’in değeri otomatikman düştü.

GALATASARAY’IN DA GÜNDEMİNE GELMİŞTİ
Udinese’nin 5 yıl boyunca en istikrarlı oyuncuları arasında gösterilen Larsen, geçen sezon ise Galatasaray’ın gündemine gelmişti. O dönem çıkan iddialarda Larsen için Udinese’nin Galatasaray’dan bonservis bedeli olarak 4 Milyon Euro talep ettiği kaydedilmişti.

LARSEN’DEN TRABZONSPOR’A MESAJ! 
Danimarka Milli Takımında da bordo – mavili oyuncu Cornelius ile birlikte forma giyen Larsen, geçtiğimiz günlerde Trabzonsporlu taraftarlara da mesaj yollamıştı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.