Dolar 32,2976
Euro 34,7898
Altın 2.404,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 19°C




















Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho için girişimlerini sıklaştırdı.

Teknik direktörü Jorge Jesus’un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren

Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho için girişimlerini sıklaştırdı.
14 Haziran 2022 11:43
123
A+
A-

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurma peşinde olan Fenerbahçe’de hamleler üst üste geliyor.

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik patronu Jorge Jesus’un talimatıyla transferde hummalı bir çalışma var. Orta sahayı başarılı bir isimle kuvvetlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler Real Betis’te top koşturan William Carvalho’yu kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor.

Jorge Jesus’un, Sporting Lizbon’dan eski öğrencisi William Carvalho’yu sarı lacivertli formayla görmek istediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi oyuncunun kulübü Real Betis ile görüşmelere başladı. La Liga kulübü Real Betis, 2018 yılında 16 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için 8-10 milyon euro arası bir bonservis bedeli talep ediyor. Fenerbahçe oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro teklif etti. Kulübüne de 4 milyon euro. Carvalho, Betis’te 2.3 milyon euro kazanıyor.

GELMEK İSTİYOR

Real Betis de tecrübeli futbolcuyu sözleşmesi bitmeden elden çıkarmak istiyor. Oyuncunun ise Jorge Jesus ile tekrar çalışmak adına istekli olduğu ifade edildi. EURO 2016’da şampiyon olan Portekiz kadrosunda da bulunan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha bu sezon 49 maçta 4 gol 5 asist ile oynadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.