Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Şampiyon Trabzonspor’da sezon bitmesine rağmen tatil başlayamadı.

Hem yönetim hem de Abdullah Avcı’nın önünde işleri daha çok arttı. Gidecek, gelecek ve kalacak oyuncuların planlaması öne çıktı.

Şampiyon Trabzonspor’da sezon bitmesine rağmen tatil başlayamadı.
13 Haziran 2022 09:27
357
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu elde eden Trabzonspor’da işler daha çok arttı. 2022-23 sezonunda 3 kulvarda mücadele edecek bordo-mavililerde hem yönetimin hem de teknik direktör Abdullah Avcı’nın mesaisi yoğunlaştı.

Gidecek oyuncular, gelecek transferler ve kalması planlanan isimler için yapılan görüşmeler planlandı. Özellikle sözleşmesi biten Anthony Nwakaeme epeyce zaman aldı ve henüz somut bir adım atılmadı. Şu anda Nwakaeme için resmi karar bekleniyor.

Aynı zamanda kiralık sözleşmeleri sona eren Puchacz ve Stefano Denwsil için yeniden görüşmeler açıldı, son kararlar için görüşmeler yapıldı.

3 OYUNCUYA TEKLİFLER VAR

Bununla beraber transfer teklifi alan oyuncular var. Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Ahmetcan Kaplan gibi yerli yıldızlar birçok Avrupa kulübü tarafından isteniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı bu 3 ismi de kaybetmek istemiyor. Fakat kulübün menfaatleri doğrultusunda gelecek iyi tekliflere ‘hayır’ denmesini de doğru bulmuyor.

HEDEF; NOKTA ATIŞI

Esas planlama yeni transferler için oluyor. Hem gidenler hem de gitmesi muhtemel isimlerin yerlerinin doldurulması gerekiyor. Bu konuda da kulübün ekonomik gerçeklerine göre hareket ediliyor. Fazla bir para harcanması istenmiyor. Nokta atışı transferler planlanıyor.

5 MEVKİYE TRANSFER

Abdullah Avcı; sol bek, stoper, sağ bek, hücumcu kanat ve forvet hattına takviye bekliyor. Ama sürpriz ayrılıklar olursa buna göre de hemen alternatif liste hazırlanması düşünülüyor. 1 ay içerisinde tüm bu transfer çalışmalarının tamamlanacağı vurgulanıyor. Özellikle 30 Temmuz’da Süper Kupa’da Sivasspor finali, 5 Ağustos’ta lig başlangıcı ve Şampiyonlar Ligi play-off için kadronun hazır olması isteniyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.