Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Jorge Jesus’un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Flamengolu Bruno Henrique’ye dikecek.

Fenerbahçe, Lincoln Henrique’nin ardından gözünü

Jorge Jesus’un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Flamengolu Bruno Henrique’ye dikecek.
13 Haziran 2022 09:25
177
A+
A-

Fenerbahçe, Lincoln Henrique transferini bitirdikten sonra Bruno Henrique için gaza basacak. Flamengo’nun yıldızı için ilk girişimler başlamıştı. Tecrübeli oyuncunun Sarı-lacivertlilere yeşil ışık yakmasının ardından bu girişimler bir sonraki seviyeye çıkarılacak. Lincoln’de resmi açıklamanın gelmesinin ardından, Mario Branco ile yönetici Selahattin Baki’nin Bruno Henrique için Brezilya’ya gidecekleri belirtildi. Ülke basınında, Flamengo için Bruno’nun “vazgeçilmez” olmadığı ve transfere izin verebilecekleri yazıldı.

Hocaları değişti

31 yaşındaki oyuncu kötü geçen Wolfsburg tecrübesinin ardından, kariyerinin son dönemine girmeden önce bir kez daha Avrupa’da şansını denemek istiyor. Bu transferde şimdilik en büyük belirsizlik, Flamengo’da yaşanan teknik adam değişimi. Bragantino deplasmanında gelen 1-0’lık yenilgi sonrası Paulo Sousa’yı kovan Kırmızı-siyahlılar, hemen ardından Dorival Junior’u göreve getirdi. Bruno Henrique’nin Fenerbahçe konusunda istekli olması, en büyük avantaj olarak görülüyor.

“Anlaşmadık ama görüşüyoruz”

Fenerbahçe’nin transferde 1 numaralı hedefi olan Gabigol için de girişimler sürüyor. Flamengo, Bruno Henrique’yi satmaya sıcak baksa da golcü oyuncu konusunda istekli değil. Gabigol’un menajeri Junior Pedroso ise Brezilya basınına açıklama yaparak, “Fenerbahçe ile anlaşmadık. Ancak görüşmelerin devam ettiği doğru. Zaten kulüpler anlaşmadığı sürece bizim el sıkışmamızın bir anlamı olmaz” dedi. Branco ve Baki’nin Bruno Henrique pazarlıkları sırasında Gabigol’ün şartlarını da soracakları öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.