Dolar 32,5518
Euro 34,8868
Altın 2.430,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
28°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Trabzonspor’un Diabate planı! Kadroda düşünülmüyor

Trabzonspor’un Diabate planı! Kadroda düşünülmüyor
18 Mayıs 2022 11:21
436
A+
A-

Trabzonspor’un kiralık gönderdiği Diabate performansıyla umut verdi ve transferi için yeşil ışık yaktı.

Trabzonspor’un daha fazla forma şansı bulması için GZT Giresunspor’a kiraladığı Fousseni Diabate gösterdiği performans ile umut verdi.

GZT Giresunspor ile 34 karşılaşmada 6 gol 3 asistlik katkı sağlayan Diabate takımın en skorer oyuncuları arasında yerini aldı.

TRABZONSPOR’UN ELİ GÜÇLENDİ

Bordo mavili takımda forma şansı bulmakta zorlanan ve maliyeti ciddi sorun haline dönüşen Diabate yeniden kendini kanıtlayarak geleceğe yönelik umut verdi.

GZT Giresunspor’un da gelecek sezon için kadrosunda tutmayı planladığı Malili futbolcunun bordo mavili takım ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Diabate, Trabzonspor ile yalnızca 7 karşılaşmada süre alırken skor katkısında bulunamamıştı.

TRABZONSPOR KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Trabzonspor’da teknik direktörü Abdullah Avcı’nın kadroda düşünmediği Fousseni Diabate gösterdiği performansla transferi için bordo mavili takımın elini güçlendirdi.

Bordo mavili takım gelecek sezon Diabate’ye gelebilecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.