Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Fenerbahçe, İranlı golcü Mehdi Taremi için Porto’dan fiyat istedi. Verilen fiyat nedeniyle transfer görüşmeleri başlamadan bitti.

Fenerbahçe, İranlı golcü Mehdi Taremi için Porto’dan fiyat istedi. Verilen fiyat nedeniyle transfer görüşmeleri başlamadan bitti.
13 Haziran 2022 10:43
164
A+
A-

Fenerbahçe’nin Porto’nun İranlı golcüsü Mehdi Taremi için teklif yaptığı ortaya çıktı.

Portekiz’den O Jogo ve Record’un geçtiği haberde; Fenerbahçe, Jorge Jesus’un isteği üzerine Porto’nun İranlı forveti Mehdi Taremi için temas kurdu. Porto, teknik direktörü Sergio Conceiçao’nun mutlaka takımda tutulmasını istediği Taremi için 20 milyon euro bonservis talep etti.

Porto’nun fiyat indirmeye yanaşmaması ve Fenerbahçe’nin de halen UEFA’nın takibinde olması nedeniyle bu ilgi pazarlığa dönüşemedi.

Porto’nun 2020 yazında 4.70 milyon euro’ya Rio Ave’den aldığı Mehdi Taremi, geçen sezonu 48 resmi maçta 26 gol atıp 17 de asist yaparak bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.