Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Avcı, “Balğantım yok” dedi onlar “Trabzonspor ile anlaştı” yazdı

Avcı, “Balğantım yok” dedi onlar “Trabzonspor ile anlaştı” yazdı
3 Haziran 2022 23:22
383
A+
A-

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın bağlantımız yok diye açıklama yaptığı hatta, “Konuşulan rakamlar doğruysa, iç piyasada o rakamların olması mümkün değil” dediği Eren Elmalı ile ilgili bugün dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Ajansspor internet sitesinde, Eren Elmalı konusunda Trabzonspor’un anlaşma sağladığını hattı oyuncu için 4 Milyon Euro bonservis bedel

Ajansspor’dan Kartal Yiğit’in haberi şu şekilde:

Şampiyon Trabzonspor yeni sezonun ilk transferini Kasımpaşa’dan yaptı. Bordo mavililer Fenerbahçe’nin de istediği sol bek Eren Elmalı için kulübüyle anlaştı. bu transfer için Trabzonspor’un kasasından futbolcuya verilecek ücret hariç 4 milyon Euro çıkacak.

Planlama hazır… Kasımpaşa ile anlaşma tamam
Şampiyonlar Ligi’ne girmek için play-off turunda oynayacak Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, sezon sonunda yaptıkları açıklamada transfer planlamasını yaptıklarını söylemişti. Bordo mavililer sol bek için listedeki ilk isim olarak Kasımpaşalı Eren Elmalı için kulubüyle anlaşma sağlandı.

Resmi açıklama bekleniyor
Fenerbahçe’nin de transfer etmek istediği futbolcuyla Trabzonspor yönetimi arasında görüşmeler sürüyor. Oyuncunun menajeriyle anlaşma sağlandığı anda transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Eren Elmalı büyük çıkış yaptı
Kasımpaşa ile geçen sezon büyük çıkış yakalayan 21 yaşındaki Eren Elmalı, Süper Lig’de 32, Türkiye Kupası’nda 3 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşarken 4 asist yaptı. Futbolcu zaman zaman Türkiye U21 Milli Takımı’nda da forma giyiyor.

Kasımpaşa Eren Elmalı yerine eski futbolcusunu alıyor
Kasımpaşa, Eren Elmalı’nın boşluğunu eski oyuncusu Karim Hafez ile doldurmak istiyor. Futbolcu, geçen sezon küme düşen Yeni Malatyaspor’da oynadı. Hafez, 31’i Süper Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 33 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı yapamadı.

AVCI’NIN EREN İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Avcı, bugün oyuncuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: Evren Eren Elmalı çıkış yapan bir oyuncu. Konuşulan rakamlar doğruysa, iç piyasada o rakamların olması mümkün değil. A Milli Takım’a seçildi. Bu isimler, yerli ve kendini kanıtlamış oyuncular. Şu an itibarıyla bir bağlantım yok.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.