Dolar 32,2645
Euro 34,7864
Altın 2.411,85
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Son dakika: Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor’da Uğurcan Çakır seferberliği

Son dakika: Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor’da Uğurcan Çakır seferberliği
11 Eylül 2021 00:28
311
A+
A-

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda Hollanda ile karşı karşıya gelen Türkiye, deplasmanda ağır bir yara aldı. Zorlu rakibi karşısında varlık gösteremeyen Ay-yıldızlılar, 6-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından milli futbolcuların son derece üzgün olduğu belirtiliyor. Kalesinde 6 gol gören Uğurcan Çakır’ın da moralinin bozuk olduğu ifade ediliyor.

Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesi Uğurcan Çakır seferberliği var. Sabah’ın haberine göre 6-1’lik Hollanda yenilgisi nedeniyle Milli Takım’dan moralsiz dönen Uğurcan’ı pazar günü oynanacak zorlu Galatasaray karşılaşmasına motive etmek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı harekete geçti.

Başarılı file bekçisi ile bire bir görüşmeler yapma kararı alan deneyimli hoca, böylece oyuncusunun moralini yükseltmeyi amaçlıyor. Ayrıca takım arkadaşları da Uğurcan’a destek vererek, yediği gollerde hatası olmadığını vurguladı.

EN DEĞERLİ YERLİ OYUNCU

Öte yandan milli kaleci Uğurcan Çakır, son dönemlerde performansı düşse de Türkiye’nin en değerli file bekçisi durumunda. 19 milyon euro ile en kıymetli yerli olan Çakır için transfer söylentileri rafa kalktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.