Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Ağaoğlu, Trabzonspor’un kaç oyuncu ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı!

Ağaoğlu, Trabzonspor’un kaç oyuncu ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı!
30 Mayıs 2022 23:18
396
A+
A-

Ağaoğlu, Trabzonspor’un kaç oyuncu ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı!

Başkan Ağaoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı’nın 4 mevki için oyuncu istediğini 10 – 12 oyuncu ile görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Ağaoğlu, transfer politikası ile ilgili özetle şu şekilde konuştu: 

Takıma bakıyorsunuz 1. ligden çıkıyor başarıl hoca iyi bir kadro. Mesela biz Bandırmaspor ile hazırlık maçı oynamıştık. Bandırmaspor takımını izlediğimde performanslarına baktığımda çok rahat Süper Ligde o haliyle 14, 15. sıralarda mücadele edecek takım görüntüsü verdi.

Nitekim, final oynayacaklar.

Ümraniye ile oynadık…

Türk futbol tarihinde bunun örnekleri  çok. Çıkıyorlar, önce hocayı değiştiriyorlar. Takımın yarıya yakını belki tamamı.. O başarılı hoca, takım oraya getiriyor ondan sonra çok farklı yapılar içine çıkıyor. Geldikleri gibi örnekleri çok.

Çok büyük para.. Oradan gelecek olan gelirin de neredeyse 2 katını harcayıp oraya gittiğinizde başarılı olamadığınızda o borcu nasıl ödeyeceksiniz hesabını yapacaksınız.

Yaptığımız transferler hiç oyuncu satmadan dahi sezon sonuna kadar bizi taşıyacak bütçe dedim.Burada şampiyona olamasaydık dahi ki Allah korusun.. Trabzonspor’un bütçesinde dalgalanma olmayacaktı.

Hedefini koyarsınız bütün planları ona göre yaparsınız.

Geniş çerçeve çizeyim.

Hocanın bizden talebi 4 mevki..

Bunlarla alakalı olarak da şu ana kadar temasta bulunduğumuz 10 – 12 oyuncu var. Yine mantıklı bir şekilde kulübün finansal dengesini bozmayacak ama Şampiyonalar Liginde de gereken performansı gösterecek…

Bir noktaya geliyorsunuz performans  açısından hocanın sorumluluğu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.