Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Ahmet Nur Çebi açıkladı! Trabzonspor – Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi

Ahmet Nur Çebi açıkladı! Trabzonspor – Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi
18 Mayıs 2022 17:39
262
A+
A-

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor – Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi

Trabzonspor – Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi. Kararın sonuca etki etmediğini falan söylemişler. Umarım o kararı veren tahkim kurulu yeni sezonda yerinde olmaz. TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok. Öyle bir düşüncem olsaydı, Beşiktaş’ta başkanlık için yeniden aday olmazdım.

Abdullah Avcı…

Beşiktaş Başkanı olarak hiç hoca göndermedim. Abdullah Avcı da dahil. Valerien Ismael’in arkasında durmaya kararlıyım. Ceyhun Kazancı’ya da güveniyorum. Valerien Ismael’den neden ümitliyim biliyor musunuz? Valerien Ismael bugüne kadar kaçırdığı U19 maçı yok. Gençlere güvendiğini ifade ediyor. Maçlardan sonra soyunma odasında gençlere hatalarını, doğrularını tek tek anlatıyor. Bu benim son derece hoşuma giden bir durum.

Trabzonsporlu değilim…

Ben 30 yıllık Divan Kurulu üyesi, 60 yıllık Beşiktaşlıyım. Ben Trabzonsporlu değil Trabzon doğumlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Yazan ve söyleyenlerin en aşağılık tavır ve davranışlarıdır. Trabzonsporlu değilim. Trabzon’da doğdum. Bir tarafta da 60 yıllık Beşiktaşlı bir Ahmet Nur Çebi var. Bunlar Ahmet Nur Çebi’nin hiçbir hatasını bulamadıkları için yazıp çizdikleri söylemlerdir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.