Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Ruslardan Nükleer Enerji Santraline 500 metrekarelik Trabzonspor bayrağı!

Ruslardan Nükleer Enerji Santraline 500 metrekarelik Trabzonspor bayrağı!
10 Mayıs 2022 17:16
580
A+
A-

Mersin’de yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santraline Rus yöneticiler tarafından 500 metrekarelik Trabzonspor bayrağı asıldı.

Yaklaşık 7 bin Trabzonlunun çalıştığı Mersin Akkuyu Akkuyu Nükleer Güç Santrali Tesislerinde 10 metre genişliğinde 50 metre uzunluğunda Trabzonspor bayrağı asıldı.

ŞANLI FORMAMIZI GİYEREK BİZİ TEBRİK ETTİLER

Şirket yöneticilerin Trabzonluluları ve Trabzonspor’u bu şekilde tebrik ettiğini belirten çalışan temsilcisi Özen Kefelioğlu, “Akkuyu NGS Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Anastasia Zoteeva ile birlikte yardımıcısı Sergei Bustky Trabzonspor’muzun formasını giyerek bizleri tebrik etmek için tesisin en yüksek noktasına bayrağımızı  astılar. Bizler gurbetteki Trabzonlulular olarak sezon boyu takımımızın maçlarını takip ettik. Yaşadığımız o güzel anlar sosyal medya da gündeme oturacak kadar heyecanlı ve güzeldi. Trabzonspor’umuzun bu şanlı şampiyonluğunu doya doya bizlere yaşatan yetkililerimize çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.