Dolar 32,2748
Euro 34,7281
Altın 2.379,70
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Filip Novak artık imzaya kaldı!

Filip Novak artık imzaya kaldı!
9 Mayıs 2022 18:12
693
A+
A-

Trabzonspor’un eski futbolcusu Filip Novak, Sivasspor ile anlaşma sağlamak için geri sayıma geçti.

Fenerbahçe’nin Çek futbolcusu Filip Novak, Beşiktaş derbisinde bir gol atarken 2 kez de penaltıya sebebiyet vererek sosyal medyaya damga vurdu.

1-1 sona eren maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Novak, “Hem mutlu, hem de mutsuzum tabii ki gol attığım için mutluyum ancak iki penaltı yaptırdığım için çok üzgünüm.” dedi.

Filip Novak ayrıca “Alışık olmadım bir pozisyonda oynadım ve bu pozisyona alışmak için sadece bir haftam vardı. Kazanabilirdik ancak böyle bir stattan da bir puan almak kötü değil.” açıklamasını yaptı.

SİVASSPOR’UN LİSTESİNDE İLK SIRADA!

Fenerbahçe’nin yola devam etmeye sıcak bakmadığı Filip Novak için Sivasspor devreye girdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın ısrarla kadroda görmek istediği Novak için sezon sonu ile birlikte transfer gelişmeleri yaşanması bekleniyor.

Rıza Çalımbay’ın Trabzonspor döneminde Filip Novak bordo mavili takıma imza atmıştı.

Novak’ın Türkiye kariyerinin başlamasına neden olan Rıza Çalımbay bu transferin noktalanmasını istiyor.

Filip Novak’ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.